©vreemdgaan.nl

Mijn naam is Hanny,

Ook ik ga vreemd met een getrouwde man. Al vele jaren lang. We hebben elkaar ontmoet in een club. Na onze tweede ontmoeting bood hij mij zijn mobiele nummer aan en vroeg of ik interesse had in hem. Uiteraard sex natuurlijk! Hij vertelde mij ook dat hij en zijn vrouw de perfecte relatie hadden maar er ontbrak het e.e.a., het bekende verhaal dus.
Na lang te hebben nagedacht, heb ik hem toch opgebeld. Mijn eigen relatie zat ook al niet zo goed en ik dacht 'ach waarom niet'. Spanning, fijne sex nou dat maakt het dus erg spannend. Hij was heel eerlijk al bij onze eerste ontmoeting. Hij vertelde dat hij was getrouwd, hij had een zoon etc.
Na maanden met elkaar te zijn omgegaan, verbrak hij de (sex)relatie vanwege het feit dat zijn vrouw in verwachting was. Voor zijn gevoel kon hij dus niet meer met mij omgaan. Nadat zijn tweede kind was geboren nam hij weer kontakt met mij op en we begonnen weer opnieuw. Ik was best ontdaan destijds, maar was weer voor zijn charme gevallen.
Na 2 jaar à 3 jaar verbrak hij de realtie weer. Er zat sleur in. Ik kon het niet geloven want ik gaf hem toch werkelijk alles mijn inziens.
Okay ik had het maar te accepteren, kon ook niet anders. Ik heb hem trouwens nooit lastig gevallen op geen enkel gebied. Dat is mijn respect naar hem toe en hij had het andersom ook nooit gedaan.
Wat blijkt na een jaar nam hij weer kontakt en tot nu toe hebben we weer een sexrelatie. Bij elkaar kennen we elkaar ruim 6 jaar.
Het enige wat mij erg stoort in deze relatie is dat hij maar, zoals alle mannen denk ik, weinig tijd heeft. Hij komt 1 of 2 maal per maand langs en meneer gaat weer weg. Ik vroeg hem laatst kunnen we misschien niet wat meer doen op dit gebied b.v. naar een parenclub of iets dergelijks. Nee want hij wilde het niet vanwege zijn vrouw, misschien ziet iemand hem wel en hij vertelde mij laatst voor de eerste keer trouwens, 'ik hou zoveel van mij vrouw wil haar geen verdriet doen', nou ja daar moest ik toch wel even over nadenken en slikken.
Hij gaat vreemd zeg, is dat niet óók je vrouw verdriet doen?

Hij weet dat hij mij vertrouwen kan, hij heeft vaak genoeg gezegd, dit vind je maar zelden, je valt me nooit lastig etc. Ja denk ik dan (..).
Na enige reacties te hebben gelezen op jullie site en niet alleen dat. Ik heb nagedacht om toch te stoppen. Ik kom niet verder.

Ik heb nooit verwacht om met hem een volledige relatie te hebben, ik wist van tevoren dat het puur een sexrelatie is, maar ik verwacht toch wel wat meer betreft deze sexrelatie, naar een club of zo, ik hoef ook geen liefdesrelatie, kan ik ook niet verwachten want ik wist dit allemaal van tevoren.

Ik geloof na deze mail te hebben gestuurd, dat er honderden vrouwen dit probleem hebben.

Ik weet dat hij wat voor me voelt, zoiets merk je, maar het is ook de tederheid en de intimiteit die je met elkaar deelt, dat vindt hij waarschijnlijk thuis te weinig. En zeg nou zelf, iedere man wil zijn kick en ik denk deze man ook.
Wil wel even nog benadrukken dat er hedendaags héél veel getrouwde vrouwen of vrouwen die een partner hebben toch vreemd gaan.

Het lijkt wel of de vrouwen het een en ander inhalen.

Wat ik wel tegen alle vrouwen willen zeggen, denk heel goed na wat je doet. In mijn geval wist ik het van tevoren en heb ook nooit en te nimmer iets gewild wat relatie betreft, het enige wat ik hoopte was dat ik op sex gebied iets meer kon verwachten. Het gekke van alles is bijvoorbeeld met trio sex, dat hebben we vaak gedaan. 2 vrouwen en 1 man vindt hij prima natuurlijk, daar dromen veel mannen van. Maar laatst stelde ik voor 'ik zou wel met jou en nog een man sex willen hebben'. Hij heeft daar niet echt op gereageerd. Hij moest wel lachen maar verder kon ik het gesprek niet afmaken.

Dus met andere woorden, hij wilde dit waarschijnlijk niet.

Ik hoop op een reactie terug en natuurlijk mag mijn mail op de site. Is leuk en leerzaam denk ik ook voor anderen.
Hanny

Antwoord Vreemdgaan.nl
Geachte Hanny,

Op de eerste plaats hartelijk dank voor uw reactie via de website www.vreemdgaan.nl .
Hoewel veel mensen hun hele leven alleen seks hebben met de eigen partner is dat lang niet voor iedereen een ideale situatie. De mens is nu eenmaal niet monogaam van nature, al kan men wel kiezen voor een monogaam seksleven, soms met vallen en opstaan. Vaak groeit echter de behoefte aan een relatie naast de eigen relatie tijdens de tijd dat men samenleeft. Vaak blijft het bij fantaseren daarover, maar soms gaat men daadwerkelijk op zoek, zoals u. Daar is niks mis mee hoewel de omgeving dat wil doen geloven. Daarbij wordt een duidelijk verschil gemaakt tussen mannen en vrouwen. Voor mannen geldt dat ze dan (een beetje) ondeugend zijn en vrouwen zijn sletten, de dubbele moraal dus. Mede daardoor hebben vrouwen soms de neiging om zich meer dan mannen 'schuldig te voelen' en onbewust meer te accepteren van de man met wie ze 'vreemdgaan'.
Wanneer accepteer je dan teveel?
Wanneer je zélf onvoldoende aan je trekken komt!
Wat u doet is u aanpassen aan zijn behoeften en verlangens. Natuurlijk is het zo dat u ook plezier beleeft aan de seks, maar u mist iets. En dat is aandacht, affectie, betrokkenheid. Wanneer hij zich op een of andere manier schuldig voelt omdat zijn vrouw in verwachting is wordt u zomaar aan de dijk gezet. Uw gevoelens tellen dan veel minder. Daarnaast, zo is mijn indruk, heeft hij voornamelijk tijd voor zijn eigen seksuele behoeften, daarom voelt u zich mogelijk (ook) gebruikt.
Mannen hebben er vaak geen probleem mee om seks te hebben met meer vrouwen tegelijk. Wanneer zij echter een vrouw moeten delen met een andere man, dan voelen ze zich daarbij niet zo lekker. Mannen wél, vrouwen niet. Daarom lacht hij dit weg en gaat er niet op in. Hij wil dit niet en/of kan dit niet aan en schaamt er zich voor om dat te bekennen.
Samengevat.
* Ga geen relatie aan waarin u zélf onvoldoende aan uw trekken komt, ook úw gevoel is belangrijk.
* Ga niet zitten wachten op een telefoontje van hem, maar zorg ervoor dat u ook hém kunt bereiken als u hem 'nodig' heeft.
* Als hij niet in staat is om u voldoende aandacht te geven en als u het gevoel hebt dat u onvoldoende waardering krijgt: meteen stoppen!
Bedenk: u bent geen jojo, die op afroep beschikbaar moet zijn voor een man, hoe leuk ook.

Overigens is het woord 'vreemdgaan' in deze situatie m.i. een onjuist woord. Het gaat hier duidelijk om een aanvullende relatie. En dan gaat het niet alleen maar om seks. Alleen zijn er heel veel mannen die uitsluitend aan een lichaam genoeg hebben al beweren ze anders.
Maar u bent toch meer?

 

 

 

 

Terug naar het overzicht