Mijn eigen geheim

Mijn geheim wat ik kwijt wil is, ik vrouw getrouwd en kinderen, kreeg apjes van de overbuurman ook getrouwd en kinderen tevens ben ik bevriend met zijn vrouw, stond vaker naar mij te staren uit het raam boven op slaapkamer, ik kreeg roosjes hartjes en maakte sexuele opmerkingen, we spraken samen af als hij met de honden ging lopen savonds in het park, zoenden maar meer wou ik niet. Ik wou samen met hem verder want we zijn beide niet gelukkig in onze relatie. Hij zei dat hij dat niet wou voor zijn kinderen. We bleven afspreken, hij kon de spanningen niet meer aan van angst dat we ontdekt werden door de bekende mensen in het park. Ik hield het bij zoenen en knuffelen. Hij zei alles wat gebeurd blijft onder ons al zouden we het doen… Maar ik gaf het niet aan hem. Wou niet gebruikt worden, want hij wil niet voor mij gaan. Hij beloofde me een hoop en bleef dingen sturen, totdat het inene keer ophield met appjes.
Ik heb al spijt van dit beetje wat we hadden, want wat heb ik er nu aan gehad? Hij maakte loze beloftes dat hij rustig aan wou doen niet te snel anders ging alles kapot, hoe moet ik dit zien?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.