bijna getrouwd en toch vreemdgedaan

Ik ben al 9 jaar samen met mij vriendje en ik hou heel veel van hem. Eind van het jaar gaan we trouwen en dat wil ik niet missen.
Nu heb ik vorig jaar november een jongen leren kennen.
Hij is heel aardig. we begonnen te whatsappen. Allebei onze partners weten het en mijn vriend vind het niet erg hij zoekt er niks achter.
Zijn vrouw is wel achterdochtig maar hij heeft niks te verbergen.
Tot dat we een paar weken geleden uitgingen.
De vonk sloeg over.
Tja we voelen meer voor elkaar als alleen vriendschap/ maatje.
En nee we willen niks met elkaar want we willen onze relatie niet op het spel zetten.
We hebben allebei een dochter en zoon en zijn gelukkig.
Nu geven we elkaar alleen veel aandacht via whatsappjes . die we op dat moment van onze partner niet krijgen.
De berichtjes worden persoonlijker en nu is het zover dat ik weet dat hij wel met me naar bed wilt.
Hij wilt het geheim houden (ik zou het ook niet aan de grote klok hangen :P) Hij heeft nog alleen het bed gedeeld met zijn eigen vrouw en is wel heel erg nieuwsgierig hoe het is met een andere vrouw. (hij wil mem daar niet voor gebruiken want als het er niet van komt even goede vrienden dan is er niks aan de hand het is dus geen verkeerde jongen)
Het is zo dubbel…. we vinden elkaar  leuk en we willen goede maatjes blijven.
Maar dit staat ons in de weg.We mogen elkaar nu niet meer mailen. Dat heb ik dus ook al een paar dagen niet gedaan. en het is afkicken geblazen ik mis hem enorm.
Maar het valt zo zwaar….als ik alleen ben kan ik alleen aan hem denken en nergens anders aan.
ik wilde hem…en niet voor de sex.ik wilde met hem zoenen hem aanraken.Maar ja ik ga trouwen ik hou van mijn man en wil hem geen pijn / verdriet doen.
Maar ik wil hem als vriend ook niet kwijt.Het gevoel gaat wel over..we groeien erwel over heen.
Maar de drang om hem te zoenen was zo groot.
Vorige week was m’n vriend drie dagen de hei op. En gek genoeg kreeg ik bijna direct een sms van mijn ‘andere’ verweg vriend. Ik voelde mij helemaal opbloeien en in een vlaag heb ik met ‘m afgesproken. Lang verhaal kort verhaal, we zijn in bed beland. Het voelde goed en we weten alle twee dat het voor een keer was. Mijn gevoel voor mijn toekomstige man is hetzelfde, maar nu weet ik wat ’t stukje extra kan betekenen.

Vraag is moet ik dit nu opbiechten?

2 Comments

 1. melissa

  ik kan echt niet geloven dat de liefde voor je huidige man echt zo groot is als je zegt. Anders dan gebeurt dit toch niet en overwint liefde de lust.. Maar oke, realiseer je dat de waarheid vroeg of laat altijd een keer boven water komt. Dan komt hij er waarschijnlijk zelf achter wat een grote impact zal hebben. Ook snap ik niet dat je doodnormaal naast hem in bed kan kruipen. Je geweten gaat toch opspelen?

 2. Jordy

  Ik vind de bovenstaande reacties nogal kortzichtig en oppervlakkig..

  Het is niet goed te noemen, maar het gevoel is/was er nou eenmaal. Ik vind het heel plausibel dat je van één persoon echt houdt, en van een andere fysiek ‘de kriebels’ krijgt.

  Lust overwint liefde soms (tijdelijk). Dat is gewoon zo.

  Als je denkt dat je het vol kan houden niets te zeggen zonder schuldgevoel vind ik dat knap, zou ik niet kunnen. Ik denk dat je er op een gegeven moment toch wel last van gaat krijgen, wellicht toch verstandig om het te vertellen.

  Ik heb zelf in zo’n situatie gestaan vanaf de andere kant, ik ben wellicht niet gemiddeld in dit opzicht maar heb het haar vergeven omdat ik écht van haar houd. (3 jaar geleden gebeurt. We zijn nog steeds gelukkig samen.) En ik ben zeker niet de persoon van open-relaties of iets dergelijks.

  Off-topic:
  Ik ben op deze website beland om eens te onderzoeken wat er zou gebeuren als ik in de toekomst de mogelijkheid heb om met een leuke meid vreemd te kunnen gaan. Is dit geoorloofd t.o.v. mijn vriendin; een soort 1-1? Ik denk het niet. Maar ik denk hier wel eens over na. Het lijkt me leuk en spannend. Moet ik dit gevoel negeren, of zou ik het moeten doen? Wat mijn situatie verergerd is dat mijn libido wel 100x zo groot is als dat van mijn vriendin. Ik hou van haar maar ik kan mijn behoeftes niet bevredigen. Ik ben bang dat die frustratie leidt tot iets wat ik niet wil. Wat kan ik hieraan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *