Buitenechtelijke geheime relatie met goede seks maakt wanhopig

Ik ben zo blij dat ik uw website gevonden heb. Zo goed als radeloos ben ik en ik hoop dat u mij een goed advies kunt geven.
Ik ben een man van 46 jaar, getrouwd, en heb sinds een maand of acht een relatie met een vrijgezelle vrouw. Mijn echtgenote weet van niets en dat wil ik graag zo houden.

Onderstaande de situatie.

Bij toeval kwamen we elkaar tegen. Onafgebroken sinds acht maanden sturen we elkaar dagelijks mails. Lieve mails, interessante mails, spannende mails. We ontmoetten elkaar een paar keer en dat was hemels. Zonder woorden begrip, alleen maar kijken was genoeg.

En nu vertelt ze me dat ze nóg een vriend heeft. Voor geen goud wil ze mij kwijt. Maar hem ook niet.
Zij wist van het begin af aan dat ik getrouwd ben en heeft daar geen enkele moeite mee. Ik kan er dus niks van zeggen dat zij nog een ‘vrijvriendje’ (zo noemt ze dat) heeft en kan niet anders dan het accepteren.

Ik wil haar niet kwijt, zij mij ook niet. Maar ik word verscheurd van jaloezie. Hoe moet ik hier mee omgaan? Kunt u mij goede raad geven?

Raven

7 Comments

 1. Janus

  Het wordt zo wel ingewikkeld; weet dat vrijvriendje van jouw bestaan ? Of die jaloezie nu gerechtvaardigd is of niet, ze is er wel, en ik zou haar in elk geval vertellen dat je er – hoe hypocriet ook – grote moeite mee hebt. Afhankelijk van haar reactie kun je er dan mee kappen of niet.

 2. P33t

  U bent 46 jaar, getrouwd, heeft moeit met de minnaar van uw minnares. Hallo?
  Suggestie: los van of zij nog een vrij-vriendje heeft, of 10: contact verbreken en uw energie steken in uw eigen vrouw en iets van uw huwelijk proberen te maken. Waarom bent u anders met haar getrouwd.

 3. grandorado

  Nou je kunt wel getrouwd zijn maar op een gegeven moment komt de sleur erin. De situatie kan bij iedereen verschillend zijn en ik kan mij voorstellen , wanneer je vrouw na veelvuldige inspanning toch de sex op een laag pitje houdt , dat jij dit dan gaat zoeken elders. En of het verkeerd is of niet , dat is een vraag die jij jezelf moet stellen. Een sexrelatie kan ook ten goede komen van je huwelijk…je neemt de spanning weg die je hebt opgebouwd.

 4. Hester

  Jemig, dat is niets, mijn vriend,(getrouwd)de man, die de liefde van mijn leven is, die ligt in coma en zijn vrouw neemt nu wraak, ik mag hem niet zien en ik ga er letterlijk aan kapot, ben de wanhoop nabij, zit nu te huilen. 49 jaar en voor het eerst verliefd, wist niet hoe dat voelde. Ik zou alles deon om hem… Ik zei nog:” Doe het niet, de operatie” Ik had gelijk. Operatie en toen coma, ze hebben iets fout gedaan, kortom, ik en nu twee jaar met hem en de mooiste jaren van mijn leven zijn verdwenen en zijn nu de afschuwelijkste jaren worden.
  en de sex was zo geweldig, van de 10 keer dat ik hem zag, raad het , 9 en een half, ej akn niet geloven hoe geweldig het is om verliefd te zijn, maar heb ook twee jaar elke dag verdriet gehad, hij ging weer naar huis.
  dus ik ben wanhopig, want waar, wie kan hem evenaren, klinkt egoïstisch, maar het feit wil, dat heet prettige in onprettigste is veranderd, waar kijk ik nu nog naar uit ? jemis, ben nu 51, we hebben het in de bioscoop gedaan (was niets aan en we zaten uiteraard achteraan, ook op de wc in het hotel bij mij in de buurt, toen het vroor, ik was in de buurt bij hem …, in de zomer op het paardrij paadje, op de grote tafel bij mij thuis. de laatste twee keer nahhh, was echt zoooooo, ikke, ik sta, zit nu op mijn bed te glimlachen en te huilen. maar goed, wat moet je ?
  Hoe weet u dat, leuk hoor, de man voelt zich al kllll ttt n’, Bij ons een sleur ?, we begonnen net, in twee jaar, 3 maal per week twee keer, als hij kwam, dan kwam hij ook en kwam dan weer terug om te komen als de gelegenheid daar was (snappie ?). Maar ja,hij ligt nu in coma, twee maanden en ik mag hem niet zien, ik word gek, maar een sleur verre van dat en lieve mensen:” Een opkikker kan men gebruiken, geen . sleerrrrantwoorden”.

 5. Marianne

  Wat in vredesnaam gaat dit verhaal hier boven over. Leer typen. Zo geweldig is die kerel van je niet, anders had hij wel genoeg respect voor z’n vrouw gehad om m in z’n broek te houden. Belachelijk dit. Medelijden willen hebben voor iets waarvan je donders goed weet dat t je eigen fout is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *