Leefbeest , Het startschot

Ik zou een weekendje weggaan. Alleen. Op mijn moederfiets trapte ik  mijn nieuwe vrijheid tegemoet. De eerste keer sinds 22 jaar, vrij van man en kinderen, baan, verplichtingen en de verwachtingen van de mensen in mijn keurige vrienden en kennissenkring. Los van mijn imago van trouwe echtgenote, betrouwbare, hardwerkende fulltimer en zorgzame moeder. De zesentwintig jaar huwelijk waren tot nu toe redelijk geruisloos verlopen. Geen grote trauma’s, drama’s of gezin ontwrichtende gebeurtenissen. Kleurloos en redelijk smakeloos, dus. Het had wel een ‘zuurtje’ of ‘bittertje’ kunnen gebruiken, als ik het vocabulaire van tv-kok Kranenborg mocht gebruiken. Maar zes maanden geleden was er iets onwaarschijnlijks gebeurd. Het kwam uit onverwachte hoek. Tijdens een routine check-up bij mijn huisarts had deze geconstateerd dat ik een te hoge bloeddruk had. Het doosje voorgeschreven medicijnen ging vergezeld van de gebruikelijke, op origami wijze gevouwen bijsluiter. Zo’n dun, opgevouwen papiertje dat na het openen van het doosje alleen maar in de weg zit, iedere keer als je een pilletje neemt. Geen sterveling leest die ooit. Ik lees wel. Ook de bijsluiters. De onheilspellende bijwerkingen traden bijna allemaal op. Kan gewichtstoename veroorzaken, kans op klachten van depressieve aard, mogelijke afname van libido, lusteloosheid. Ik bleek geen doorsnee patiënt te zijn. De bloeddrukmedicijnen sloegen bij mij in als een bom. Alles gebeurde, maar dan omgekeerd. Ik viel in vier maanden, acht kilo af, stuiterde energiek door mijn voortsudderende leven en was de godganse dag zo geil als boter. Voor het eerst in mijn leven was ik een lekker wijf. Zag ik eruit als een lekker wijf, en het belangrijkste van mijn transformatie; ik voelde me ook een lekker wijf. Zo’n 45+ wijf dat ineens de wereld aan kan. En die wereld werd me net iets te krap. Mijn wereld van 22 jaar huwelijk, twee puberende zoons en een man die niet meer van plan was te gaan delen na het vermenigvuldigen.

J. werd mijn redder. Hij redde me van de verveling en de verzuring. We kregen contact op een appje waarop digitale vreemdgangers elkaar opzoeken. We verdiepten onze erotische chatrelatie op Second Love en raakten digitaal verslaafd aan elkaar op een veelgebruikte chat app die steevast op SL met een vrolijk * wordt geblokt. We wisselden in een hoog tempo foto’s, geile berichtjes en seks fantasieën uit. En nu zou ik hem eindelijk gaan zien. In het echt. Live. Unplugged. Moeders was los, met twee volle fietstassen op weg naar haar weekendje alleen in Bergen aan Zee. Gewapend met de Happinez, de Linda en drie Durex Featherlights, gejat van haar oudste zoon. Na drie minuten fietsen vanaf station Zandvoort aan Zee brak de hemel open en viel de regen met bakken uit de lucht. Het zette de toon voor onze affaire: ik kwam altijd kletsnat bij hem aan. Ik trotseerde windkracht 7 op de Boulevard Paulus Loot om bij de meest afgelegen strandtent te komen die er in Zandvoort bestond. Dat leek online een prima idee. In werkelijkheid was het onaangenaam ver fietsen door de stromende regen. En Godzijdank. Hij was er. Hij zat er. Onze Lieve Heer’s persoonlijke Valentijn geschenk voor de onzekere milf. Nieuwgeborene in de Second Love wereld. Toen nog wel. Er is sinds J. behoorlijk wat gebeurd. Ik werd het Leefbeest dat als een bezetene zou gaan inhalen. De dingen inhalen die ik in mijn vroegere, brave leven nooit had gedaan, nooit durfde te doen of van mezelf niet mocht doen. Ik had dat soort stoute dingen niet gedaan als bloedmooie, onzekere studente psychologie. Niet als junior consultant in mijn eerste baan. Niet als, best leuke moeder van mijn twee prachtige zoons en zeker niet als de braaf-saai getrouwde vrouw.

J. was lang. Langer dan ik. Langer dan mijn echtgenoot. Hij had tattoos. Een oor-piercing waaruit het ringetje was verdwenen. Moest van zijn baas: een doodsaaie, keurige Duitse, technische firma. J. was 12 jonger dan ik. Hij was strak en had iets traags en bedachtzaams over zich. Pretogen, een kuifje en een lijf waarvan ik niet meer had verwacht het tegen me aan te voelen na mijn 32e. Harde spieren, een taille en een nonchalant soort biceps die niet in de sportschool waren gekweekt met hormoontoevoegingen. J. zijn lijf was puur natuur. De rest van J. kwam uit hetzelfde schap van de categorie natte droom. Ex-prospect bij de Hells Angels, vader van een prachtige dochter van zes wiens naam op zijn bovenarm stond getatoeëerd. Echtgenoot van een beeldschone maar niet langer in seks geïnteresseerde vrouw. Een vrouw waar ik zelf nog verliefd op had kunnen worden.

Na ons eerste biertje ging hij over op Spa-rood. Hij moest zijn dochter nog afhalen van de kinderopvang die middag. Hij was met de leasewagen van de zaak. Zijn bloed kón dus op twee plaatsen tegelijk zijn, besloot ik. Voor mij een onweerstaanbare combinatie. Geil, slim en gecommitteerd. Na mijn tweede tripel en zijn tweede watertje rekenden we af. Dat wil zeggen, ik betaalde. Ik had gespaard voor mijn weekendje weg. Contant. Geen internetbankier sporen. Zijn warme lippen duwden zacht in mijn hals, terwijl ik afrekende bij de serveerster aan de kassa. Zijn mond zacht en opwindend. Zijn handen lagen vast en zelfverzekerd op de nog altijd vochtige spijkerstof die om mijn heupen spande. De strandtent was zo goed als leeg. Mijn knieën begaven het bijna. Axe Anarchy. Ik kan die geur nog steeds niet ruiken zonder aan zijn heerlijke lijf en zijn onvolprezen stijve te denken.

Hij pakte mijn hand terwijl we het duin opliepen naar de boulevard waar zijn gezinsauto stond geparkeerd. Die stond daar al 18 minuten te lang volgens het parkeerkaartje op zijn dashboard. ‘Je bent over tijd’ lachte ik. Zonder teveel erover na te denken (dat had ik genoeg gedaan de afgelopen 26 jaren van mijn leven) zei ik ‘Ik trakteer’ en kocht bij de parkeerautomaat een uur stevig vozen op de achterbank van zijn stationcar.

Hij had niet veel tijd, mompelde hij. ‘Zo lang heb ik niet nodig’ zei ik en onderdrukte een giechelstuip. Het kinderzitje op de achterbank verhuisde hij, praktisch als hij was, naar de kofferbak. Zijn mond was vreemd, gulzig en geil. Ik was uitgehongerd, uitgedroogd en niet te houden. Zijn handen wisten de weg. Ik was niet zijn eerste milf. Mijn ongeduldige handen openden tijdens onze ongedurige tongzoenen, de stoere maar onmogelijke knoopsluiting van zijn jeans. Zijn geslacht stond strak en overspannen in zijn blauwe shorts. Dik. Voorvocht gleed tussen mijn duim en zijn gevoelige gespannen, kloppende eikel. Zijdezacht, geil, warm en zout. Zo proefde ik toen ik hem zacht aflikte en mijn tripel mond om zijn pik sloot. Ik dankte in stilte mijn fanatieke poweryoga juf,die me met haar ontelbare ‘down-dogs’ soepel in had gehouden in de ruggengraat. Pas bij onze tweede date, in de dagkamer van die oer Hollandse hotelketen bekende hij hoe onvoorstelbaar lekker ik kon pijpen.’Fucking Master Degree’ hijgde hij
daar, onder douche. J. schoot in de zwaar beslagen gezinsauto kermend door zijn remmen op het moment dat hij bij kinderopvang De Vrolijke Vlinder had moeten staan. Mijn mond volspuitend met zijn lauwe, zoutige geil. Een slimme meid is op haar minnaar voorbereid, dacht ik. Door te kijken naar de juiste, geile filmpjes op de juiste porno kanalen. J. gaf het startschot voor mijn vijf jaar durende zondige kruistocht door SL Land.

Tip # 1:

Kom op een eerste date altijd met eigen vervoer. Jij komt en gaat hoe en wanneer jij dat wil. Instappen bij een vreemde man of vrouw is niet verstandig. Het is niet veilig. Niet voor je jezelf en niet voor het onwetende thuisfront.

One Comment

  1. Jaap

    Wat een heerlijk verhaal.
    Mooie woordkeus, supergeil zonder ordinair te zijn.
    Ik kijk uit naar je boek.

    Gr. Jaap (we hebben chat gehad op sl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *