De verlangenlijst

Marise betreedt de mysterieuze wereld van online vreemdgaan, gehuld in een waas van mist. Ze neemt het serieus en geniet van de macht en aandacht die ermee gepaard gaan. Gedreven door nieuwsgierigheid zet ze haar huwelijk op het spel en kiest ze voor haar Verlangenlijst. Met haar vlekkeloze schrijfstijl neemt Marise je mee in een prikkelend verhaal over een vrouw die besluit toe te geven aan haar verlangens. De Verlangenlijst is niet alleen een viering van lust en liefde; het boek stelt de lezer op onthutsende wijze vragen en dwingt hem keer op keer zijn eigen normen en moraliteit te bevragen. Dit vereist moed. (https://www.verlangenlijst.blog/)

voorproefje (18+)
Ik ben een uur te vroeg in het appartement aan de gracht in de Haagse binnenstad. Het is een mooie plek, die me doet denken aan de nacht met Mark in de Warmoesstraat. Ik neem een glas water en lees de handleiding die op tafel ligt, er staan wat instructies over het bedienen van de domotica en dat er tassen voor het vuile beddengoed in de gangkast liggen. Als je die inlevert bij de stomerij om de hoek, wordt alles gewassen, gestreken en door de hulp weer opgelegd. Ik zet een muziekje aan en snuffel wat rond. Het is een stijlvol, maar weinig persoonlijk appartement. In de slaapkamer ga ik even zitten op het royale bed. Het idee dat Roos en Roberto hier hebben liggen vrijen! En Wouter met weet ik veel wie. Als de muren hier zouden kunnen praten, Sander moest eens weten. Zal ik me vast uitkleden? Nee, dat is raar. Ik voel kriebels, hij komt er zo aan!
De bel gaat, ik druk de deur beneden open en wacht hem op in de deuropening. Met twee treden tegelijk komt hij de trap opgerend, neemt me stevig in zijn armen en zoent me zonder terughoudendheid. Hij duwt me naar binnen en begint zijn kleding uit te trekken.
‘We hebben geen moment te verliezen, ik heb maar een uurtje en me zo op je verheugd.’
Ik was in de veronderstelling dat we deze keer iets meer de tijd zouden nemen, maar zonder veel woorden trekken we snel alles uit, zijn jeugdige lichaam en enorme pik nodigen uit om in te happen. Hij duwt me op m’n knieën.
‘Pijp me, neem ’m in je mond.’
Zijn handen op mijn achterhoofd duwen mijn mond steeds verder over zijn pik, ik kokhals en bevrijd mezelf.
‘Nee, niet stoppen, je kunt dit wel. Ik vind het geil om mijn pik zo ver in je te steken, ik zal iets voorzichtiger doen.’
Hij legt zijn eikel weer tussen mijn lippen en begint zachtjes te stoten, voor wat controle omklem ik zijn schacht. Ik kijk omhoog en zie hem genietend boven me uittorenen. Best geil, maar ik wil die pik ergens anders voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *