Erotisch daten met mannen, valt niet mee

Mijn ervaring tot op heden is, dat het eerlijk gezegd niet meevalt om ergens terecht te komen waar respectvolle, betrouwbare mannen te vinden zijn.

Ik heb in het verleden op verschillende gewone sites geadverteerd, eigenlijk met in mijn achterhoofd het idee om een gewone relatie te beginnen. Niet al te traditioneel, iets met veel ruimte voor eigen leven met eigen vrienden en vriendinnen. Omdat dat steeds op onbegrip stuitte, kwam ik op het idee om me meer te richten op een erotische relatie. Daarin zit voor mij wel de kern van wat ik op dit moment eigenlijk met iemand wil delen. Goede erotiek, daarnaast ook wel diepgang, intimiteit en genieten van wat leuke activiteiten maar absoluut geen familiebezoek, verwachtingen van ieder weekend, alles samen doen, verantwoording afleggen etc.

Ik ben een vrouw van over de 50, dat moet ik er even bij zeggen. Wat ik erg opvallend vond, is dat als het om relaties gaat, er erg weinig mannen reageren als je deze leeftijd hebt, dan willen veel mannen toch een jongere vrouw. Als het om erotiek gaat, reageren er erg veel mannen. Zeer opvallend. Ik heb een tijdje een advertentie gehad op internet. Had ik nooit moeten doen. Een en al platte seks, ik heb zeker 500 reacties gehad, er komen er dagelijks nog 10 binnen terwijl mijn advertentie al van 4 maanden geleden of zo is.

Opvallend is ook dat juist bij de “gewone” relatiesites, er erg veel platte reacties kwamen. Bijvoorbeeld een man die in zijn eerste mailtje schreef “als ik je goed neuk, kom je dan bij me wonen want ik ben het alleen zijn beu”……. Terwijl mijn tekst daar erg neutraal was en er nergens aan erotiek of seks gerefereerd werd.

Ik denk dat het erg belangrijk is dat vrouwen heel duidelijk te kennen geven wat ze verstaan onder een erotische relatie en ook dat de uitstraling van jullie nieuwe datingsite serieus en plezierig tegelijk is. Ik zou bijna zeggen dat het misschien nog het beste is om je te richten op mensen die wat bewuster in het leven staan, mensen die misschien wat meer spiritueel (in de goede zin van het woord) gericht zijn. Het lijkt me ook belangrijk dat duidelijk is dat erotiek niet hetzelfde is als op donderdagavond even op bezoek gaan voor een potje seks en dat het daarmee dan ophoudt.

Oh ja, wat me ook wel opvalt, is dat mannen soms denken dat het voldoende is als een vrouw te kennen geeft dat ze een erotische relatie wil. Sommige mannen waren erg verbaasd als ik toch “nee” zei. Ik wilde toch erotiek? Dat dat niet met iedereen kan, vinden ze blijkbaar moeilijk te begrijpen (leek me). Vreemd, maar kennelijk heeft niet iedere man het nodig om zijn verlangen te richten op een speciaal iemand maar is een acceptabel uitziende vrouw al voldoende. Misschien is dit ook een verschil tussen mannen en vrouwen wat belangrijk kan zijn.

Groet

9 Comments

 1. Redactie

  Het gros van de mannen heeft geen flauw benul wat ‘erotische dating’ inhoudt voor een vrouw. Vele mannen denken dat er in Nederland honderdduizenden vrouwen liggen te smachten om een man te kunnen ontvangen die even snel drie miljoen zaadjes komt brengen. Van deze onnozelheid maken vele zogenaamde seksdating bureaus of seksdating sites gebruik om geld te verdienen aan deze mannen.

  Van die smachtende vrouwen zijn er natuurlijk genoeg, maar ze heten dan prostituée, callgirl of escort dame en smachten naar géld, níét naar drie miljoen zaadjes.

 2. Rusty

  Tsja, erotisch daten met mannen valt niet mee? Andersom ook niet hoor!

  Ik, man van 47, ben al een tijdje op zoek naar een minnares. En ja ik ben gebonden en wil dat ook graag zo houden. Ik heb de afgelopen maanden af en toe gereageerd op advertenties van dames/vrouwen die een minnaar zochten. Sommige van hen gebonden, sommige niet maar altijd de wens tot vrijheid, geen langdurige relatie met verplichtingen zoals samen op de bank en met vakantie. Discretie gewenst en geboden, u weet wel. Qua leeftijd hoop ik iemand te vinden die een paar jaar ouder of een paar jaar jonger is, zo ongeveer tussen 40 en 56. Ik heb altijd mijn reacties afgesloten met de zin dat ik eerst wil mailen om te kijken of er een klik is. En als er een klik is eerst eens kennismaken. En na de eerste kennismaking, nou dan misschien nog wel een tweede, wie weet. Maar als er geen klik is, dan zou het voor mij direct ophouden.
  Aan de ene kant vind ik de reactie van de dame hierboven een beetje gek, zaten er bij al haar reacties nou helemaal geen normale kerels (zo beschouw ik mezelf) die ook eerst willen kennismaken? Aan de andere kant heb ik ook de ervaring dat er geen normale vrouw op internet lijkt te zitten, tenminste, alle reacties die ik gekregen heb waren ofwel rechtstreeks van datingsites of van dames die ik zou kunnen bereiken door betaald te gaan sms-en. Sorry maar dat is toch helemaal niet nodig voor kennismaken?
  Groet, ik blijf positief en op de uitkijk!

 3. nico

  ik heb veel datingsites gehad ,en veel credits gekocht maar nooit een date ,op papier wouden ze alles maar in het echt alleen praten op de site ,nooit naar mijn e mail of skype.kreeg het idee en ben niet ver mis dat het all fake profiels zijn,alleen om credits te kopen

 4. Hans

  Dag onbekende,
  Als getrouwde vent van 58 herken ik mij helemaal in de reactie van Rusty.

  Dus het is idd lastig, vrouwelijke onbekende, om een date te krijgen via internet met iemand van de andere sexe.

  gr. hans

 5. Henk

  Beste Rusty,

  Groot gelijk, al die erotische datingsites zijn allemaal niet echt. Ik geloof zelfs niet dat slechts enkele echte advertenties op staan. Wat je veel tegenkomt dat je een advertentie ziet van vb. een zeker Sofie en dat deze zelfde foto op een andere website staat van een zeker Anja die dan nog van een totaal andere kant van het land komt. Die erotische dating sites zijn allemaal bedriegers die gewoon foto’s van het internet plukken en daarmee profielen maken. Wat mij ook opvalt dat bij zo’n datingsites plots alle vrouwen van bij jou in de buurt zijn, dit geloof ik zeker niet.

  Maar het is ook logisch wij mannen hebben gewoon veel meer zin in sex, dit is gewoon het beste wat een man kan beleven. Maar vrouwen zitten gewoon anders in mekaar, jij zoekt contact op het internet omdat uw vrouw veel te weinig met je wil vrijen, omdat je wat wil beleven, omdat je het eens met een andere vrouw wil doen. Maar helaas een vrouw zit zo niet in mekaar, als jou vrouw of mijn vrouw niet zoveel wil vrijen willen andere vrouwen dit ook niet (helaas). Die erotische contactsites weten dit ook en misbruiken dit, je kent dit zo te zien ook al, alles op die sites is gratis, tot je een berichtje wil sturen. Dan moet je plots credits kopen of naar een betalende website gaan.

  Hoe jammer het ook is voor alle mannen onder ons die thuis iets te kort komen er zijn maar 3 manieren om iets te kunnen bekomen.
  1. Dit is iemand leren kennen buiten internet die dan uw minnares word. Maar helaas lukt dit zo makkelijk niet.
  2. Dit is naar een prostituee gaan om zo je zinnen te koelen. Je zal nu zeggen dat dit veel geld kost, maar geloof me dit zal goedkoper zijn dan een afspraak verkrijgen via een erotische website. Alleen de sex is dan niet echt en je kan zowel een plank neuken.
  3. Het goedkoopste, gewoon masturberen, is belange niet zo leuk als echte sex maar je ondraagelijke goesting gaat daar toch van over en je bediegt uw vrouwtje daar ook niet mee. Want eigenlijk zien wij allemaal wel ons vrouwtje heel graag en willen we ze eigenlijk niet bedriegen, het is gewoon jammer dat we veel te weinig goed van bil mogen gaan.

 6. Jan

  Respect Henk!
  Voor mij is dat de waarheid over waarom mannen hun vrouwen bedriegen helaas!

  Ik ga voor optie 3 puur om mijn vrouw en onze relatie niet te schaden. Anders was ik al lang van bil gegaan met een andere vrouw. Want zelf al maak je je vrouw duidelijk dat je er nood aan heb, toch vindt ze meestal iets om de felbegeerte seks uit te stellen. Pfffff wordt er zot van!

  Groetjes Jan

 7. Ronald

  Ik ben ook op zoek naar een flirt. maar de commentaren op de datingsites herken ik.
  De advertenties staan daar alleen om mannen credits te laten kopen.
  Ik zoek naar een knuffelmaatje om de volgende reden. Ik heb een leuke goed uitziende vrouw waar ik al meer dan 10 jaar mee getrouwd ben. Helaas houd zij niet van seks, dit gaf elke keer gemopper tot we hebben afgesproken dat ik haar niet meer lastig zal vallen met mijn behoefte.
  Helaas is vrijen veel te lekker om het te laten. Ik wil niet oud worden zonder seks.

 8. Jansen

  Dat zo veel mensen erotisch contact zoeken via een datingsite toont toch eigenlijk aan dat onze dagelijkse omgangscultuur die we met elkaar hebben, niet meer voldoet aan wie/wat wij zijn. De manier waarop wij dagelijks met elkaar omgaan, is nog sterk onder invloed van hoe het honderden jaren geweest is. Misschien dus, dat we daar eens iets aan moeten veranderen. Dat het niet meer raar is om aan iemand te vragen ”Wil jij vannacht ’n keer naast me- of naast ons liggen?” Waarom is daar zoveel moed voor nodig eigenlijk?

 9. Dennis

  Het valt me op dat je een leeftijd van 50 noemt, alsof er dat iets toe doet. Gevoelens of verlangens laten zich niet leiden door een leeftijd.
  Het kan natuurlijk zijn dat een vrouw altijd overdreven kritisch naar zichzelf kijkt, maar ze vergeet daarbij dat een man met andere ogen naar haar kijkt. Want bij een eerste kennismaking moet je toch minstens het gevoel krijgen dat er een klik is en dan wederzijds. Het moet vertrouwd aanvoelen. Daarbij is de uitstraling van vrouw bepalend, dus vooral haar ogen. En als het dan zover komt dat je samen de intimiteit wilt beleven, stel je de ander centraal. Het verschil in seksuele beleving is bij aan vrouw anders als bij een man en ook in bed moet blijken dat je waardering, respect en vooral aandacht voor elkaar hebt.Als je uitgangspunt is om een vrije relatie te hebben, moet je dat samen afspreken en daar is niets op tegen.Overigens vind ik vrouw van 50 erg aantrekkelijk omdat zij levenservaring heeft en meestal ook in de omgang met mannen en daardoor voel je elkaar beter aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *