Erotische date via internet fake?

  • erotische dating of seks dating via internet is niet populair bij vrouwen
  • is erotische dating via internet fake?
  • vooal mannen en nauwelijks dames te vinden, waar blijft dan je erotische date?
  • gemakkelijk geld verdienen aan argeloze mannen?

Het krioelt van de datingsites op internet die erotische dating als onderwerp hebben. Erotische dating meestal gaat over incidentele, vooral op seks gerichte dating buiten de eigen, vaste relatie om.

Wie zoeken via internet naar zulke z.g. erotische dates?

Dat zijn vooral mannen! Immers zo leert onderzoek: vrouwen tonen zeer weinig interesse in een date als het gaat om uitsluitend incidentele seksuele omgang.
De erotische date van mannen zal dan meestal een prostituee zijn kan de conclusie zijn.
Natuurlijk zijn er ook vrouwen ‘met een slechte relatie’ actief op deze sites en dan met name die groep vrouwen die eerst ‘nieuwe schoenen willen alvorens de oude weg te gooien’. Helaas voor deze vrouwen bindt slecht 2% van de mannen zich uiteindelijk aan hun minnares als deze daadwerkelijk is gescheiden.
Of een groepje vriendinnen dat ‘wel eens wil weten wie er zoal reageert op hun advertentie’. Lachen hoor! Hopelijk is het je buurmeisje niet.
Natuurlijk zijn er ook wel vrouwen die een erotische date zoeken om louter seks te hebben buiten de eigen relatie om. Maar dat is duidelijk een zeer kleine minderheid.
Voor aantrekkelijke vrouwen is dit overigens geen enkel probleem, er bieden zich veel mannen aan. Als het om seks gaat kan elke vrouw zo vaak ze wil seks hebben, daar heeft ze geen dating site voor nodig. Ook als ze er geld voor vraagt heeft ze het nog druk. Voorwaarde is dat een man zich niet aan haar hoeft te binden.

Het probleem van de vrouw en haar erotische date.

Het probleem van de vrouw is echter:

  • het vinden van die aantrekkelijke man uit het enorme aanbod van vaak onaantrekkelijke mannen die uitsluitend op zoek zijn naar gratis seks;
  • hoe bewaakt zij haar privacy; een vrouw krijgt eerder een ‘stempel’;
  • hoe voorkomt ze slachtoffer te worden van een stalker of andere ‘gek’;
  • hoe verkrijgt ze voldoende betrouwbare informatie vóóraf om bewust contact te (willen) leggen.
  • Dat kan eigenlijk alleen via een degelijk relatiebureau met persoonlijke bemiddeling of een datingsite met een direct contact met de beheerder.

Het probleem van de man en zijn seks date.

Voor mannen ligt het anders dan voor vrouwen. De meeste mannen zoeken vooral een aantrekkelijke vrouw liefst jonger voor uitsluitend seks. Maar elke aantrekkelijke vrouw kan zo veel mannen in bed krijgen als ze wil, getrouwd of niet getrouwd.
De vrouw kiest, tenminste in deze bemiddelingsvorm, uit welhaast ontelbare mannen, terwijl hij een zeer beperkte keus heeft. Het is niet voor niets zo dat alle internet sites voor erotische dates vrouwen gratis bemiddelen, al verbergen zij dit meestal om mannen niet af te schrikken.

Hoe geef je mannen de illusie dat er veel vrouwen ingeschreven staan op internet sites voor erotische dates?
Dat kan o.a. door de advertenties van vrouwen te ‘verbergen’ of valse advertenties te plaatsen. We weten allemaal dat bij heel veel mannen, als het over seks gaat, het verstandelijk vermogen sterk afneemt en dat maakt het gemakkelijk.
Bij honderdduizenden bellen ze de dames die via de tv kirrend zogenaamd seks aanbieden. Seks zullen ze niet krijgen, wel een rekening van het telecom bedrijf.
Veel mannen denken dat vrouwen hetzelfde zijn als zij, ook in hun denken en doen. Jij kunt dan wel van Mars komen, maar zij komen van Venus.

Vrouwen willen niet ‘zomaar’ een seks date.

Vrouwen zijn, over het algemeen, kritischer en willen seks dieper en beter in hun lichaam en geest integreren. Een man moet voor een vrouw meer hebben dan een mooi lijf. Een leuk plaatje is voor hen voldoende.