Vreemdgaan?

Hallo ik ben 21 en heb we’ll iemand waarmee ik al een paar maanden ga en hou wel van degene . Wat er nu gebeurd is, dat ik van iemand anders ben gaan houden, maar wel niet zomaar hoor .
Het is zo dat hem al jaren ken, ik hield van die naam van die persoon , want er kwam een radioprogramma waarbij die heer elke keer weer werd gegroet door degene, die dat programma presenteerde en nu heb ik hem persoonlijk leren kennen, eerst via bbm en nu bellen we mekaar elke dag ,laat zeggen de hele dag .was eerst verliefd ,maar nu hou ik zielsveel van hem, hij heeft we alleen wel een vriendin .
We flirten af en toe ,waarbij de liefde tussen ons is gaan groeien en heel veel ook, wel geen geslachtsgemeenschap gehad , maar zou graag willen omdat we voor elkaar voelen. Ik twijfel, omdat zoiets mij nooit is overkomen.
Mijn vriend die is langdurig afwezig, waarbij ik aandacht tekort kom en krijg graag van buiten vriend, soms moet ik dat zelf weigeren.
Wat moet ik precies doen ,ophouden of blijven proberen tot dat het luk ,dat is best we’ll moeilijk hoor.

3 Comments

  1. Redactie

    Je hebt recht op aandacht in een relatie, in eerste instantie van je vriend. Juist door het gebrek daaraan ben je gaan zoeken en sta je open voor anderen. Ga het gesprek aan met je vriend en geef aan dat je je door het gebrek aan attentie ongelukkig voelt. Als hij van je houdt zal hij dit begrijpen en er werk van maken.

  2. Kees

    Misschien idee een cursus Nederlands te volgen als je vriend op vakantie is? Dat geeft je afleiding en maakt het voor ons iets makkelijker om je verhaal te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *