Ging vreemd met vriendin van mijn vrouw

Hallo ik ben een 43 jarige successvolle ondernemer die beste vriendin van mijn vrouw verleidde en ben vreemdgegaan.
We kwamen veel bij elkaar over de vloer.
Moet wel aangeven dat mijn vrouw niet sexueel is ingesteld.
Op het moment dat ik haar beste vriendin zag was ik al verkocht.
Later bleek dat zij hetzelfde voelde.
Ik heb haar op een gegeven moment gebeld en gezegd ik wil met je praten.
Terwijl vrouw en kids in buitenland waren sprak ik af en vertelde zenuwachtig aan haar
Dat ik gevoelens voor haar heb.
Zij wist niet wat ze moest zeggen en na lang gesprek toch maar besloten dit te bekoelen.
Jaar later vraagt ze of ik de boekhuoding kan doen van haar man.
Zij ging steeds tegen me aan staan en sexy kleding aandoen en mij gek maken.
We hebben toen meerdere malen sex gehad maandenlang maar voelde me niet
Lekker hierbij. Wat ik thuis miste vulde ze aan maar nadeel was dat het meer haar
Eigenbelang was en niet die van mij. Ze wilde alles wat haar beste vriendin ook had.
Success, trouwen met mij etc ze werd zelfs obsessief richting mij.
Ik heb het gekapt op een gegeven moment.

En heb er spijt van.
Nu 4 jaar later heb ik met carnaval teveel gezopen en is er wederom een goede vriendin
Waarmee ik ben vreemdgegaan.
Wat moet ik toch hiermee….. Dit zijn toch geen echte goede vriendinnen van haar
Die mij willen?
Ik weet ik ben te zwak maar moet jij maar eens proberen dat tegen te houden.

Wie kan mij raad geven!

3 Comments

 1. Bert van Noordwijk

  Weet u…ik zou het toch eens breder gaan trekken en u te ontdoen van het massadenken waarbij aan het individu voorbij wordt gegaan En dan wel op het psycho-sociale alsook op het gebied van de voortplanting en de genetica. dit best lastig uit te leggen maar zoals wij nu leven in grote delen van de wereld–een op een–is eigenlijk volkomen tegen de nog steeds in ons zijnde natuur. Zelfs direct van de Neanderthaler en de Chimpansee. De mens heeft, onder zeer grote en idiote machtsdruk, het natuurlijk ingeruild voor het intellect met daaraan verbonden regels. Dus regels bepalen nu of je erbij hoort of niet. En niet het natuurlijk psychologische. Kijk elke mens heeft een psyche en daar wordt dan een vrouwtje aan gehangen en klaar!! Terwijl de biologische taak van ons maantje nog steeds heel wat veelzijdiger is dan nu is toegestaan. Erger nog je bent zelfs een crimineel in delen van de wereld , opgelegd door mannen die zelf ook ” weer vreemd gaan” .Er kloppen dus dingen niet..Mannen hebben meerder kanten en psychische segmenten en behoeften van diverse aard. Zo hebben dames die ook, maar die liggen meer dicht bij hen.Die man maakt zijn kring groter en heeft daar ook behoefte aan Want schakel nu natuur en psyche alsjeblieft niet uit. De enen dame zal dus bepaalde factoren wel “raken” en de andere weer niet. Dat gaat zo een tijdje door en dan raakt, het deel in de psyche bij de man, de interesse kwijt in de bevrediging door die ene vrouw. Zijn genetische door de natuur opgelegde taak zegt:” He vader..ga jij eens door!!”.
  En onbewust zal het hedendaagse mannetje zijn kringetje gaan uitbreiden ware het niet dat , in tegenstelling tot veel apenstammen, er niet sociaal wordt gedeeld Echter bij de chimpansee dus wel…Er zijn dus mogelijkheden die benut kunnen worden door sociale referenties en interventies. Ik heb de suggestie, en met mij al heel velen, dt indien een man meerdere dames “heeft” er toch dingen ten gunste kunnen keren..Ja ik hoor de kerk al vloeken..want dat kostte vroeger zieltjes…een op een bracht meer op en de pastoor ontmaagdde erop los. De man met meerdere vrouwen is trotser en heet meer zelfvertrouwen en ook de samenleving die hij creëert, is sterker en in staat problemen zelf op te lossen..Waaronder het probleem van werk en uitkeringen..het laat dus ook een schaduwzijde zien van de”opgelegde” verzorgingsstaat…in alles wordt voor je gedacht maar over een hoop weer bewust niet omdat de faktor macht en geld meespelen. Dus kortom als jij het naar je zin hebt, en het is toch niet normaal dat een vent bang is voor een vrouw..kom nou zeg…doorgeschoten emancipatie…, dan heb JIJ het naar je zin op DAT moment en bevredigt het de behoeften uit kastje 2..in kastje 1 zit je vrouw nr 1 en zo heb je wellicht nog wel een paar kastjes..en die kastjes kunnen stuivertje verwisselen…er kan samenwerking ontstaan…ruzie…dat alles lost zich veel beter op..inclusief het aantal echt-en vechtscheidingen, De overheid weet niet eens, en beseft het ook niet eens ondanks het enorme aantal linkse idealisten ,wat het a. veroorzaakt heeft en gaat veroorzaken in de verre toekomst en b. hoe enorm het zelfoplossend vermogen wordt bij die mensen die zich ” niet staatkundig ” gedragen…Minder idiote ruzies, moorden, huwelijk geweld En vergis me niet. Ik heb veel dames gesproken die er net zo overdenken..ja ook heel erg mooie en met een mooie titel etc. Een op een is eenzaam…het woord “een” zit er al in..

  Grappig ..hey zie je die aap…ha ..hij mij ook>>:)
  dus ondernemer. ga jij effe lekker normaal doen ..doet die aap toch ook…en anders begin je gewoon opnieuw..want als de sex weg is ..is er een kastje dicht en dat klopt niet…heeft zij geen andere aap:)?

 2. Nick

  Ik begrijp niet wat die vriendinnen van haar zagen in een ruggengraatloze kerel als jou.

  “Wat moet ik toch hiermee….. Dit zijn toch geen echte goede vriendinnen van haar Die mij willen?”
  Kan je het niet gewoon bij jezelf houden?
  Je hoort de vraag te stellen: Ben ik een goede echtgenoot voor haar?
  (volgens mij weet ik het antwoord daar al op….)

  En de volgende opmerking:
  “Ik weet ik ben te zwak maar moet jij maar eens proberen dat tegen te houden.”
  Waarom zou ik jou in godsnaam willen tegenhouden? Wil je dat zelf niet dan? Er is maar 1 persoon die jou in deze kan tegenhouden en dat ben jezelf. Ten minste… als je dat zelf wilt. Jouw domme excuus dat je zwak bent is geen vrijbrief voor je gedrag.
  Wees eens een echte kerel en gedraag je daar naar…….

 3. John

  Nou weet zeker dat elke man daar wel eens over fantaseer om de vriendin van zijn vrouw te neuken mijn vrouw heeft een super lekkere vriendin Karin van 59 blond haar ze is veel bij ons thuis als we lekker zitten te borrelen en we allemaal een beetje opgewonden raken hebben we het er wel eens over mijn vrouw ziet een trio met haar lekkere vriendin niet zitten is toch wel gebeurt ik met de lekkere vriendin van mijn vrouw komt er toch wel een keer van ze bleef slapen bij ons thuis en toen ik naar beneden toe ging smorgens vroeg lag ze op de bank met alleen een paars doorzichtig slipje aan toen ik even bij haar ging kijken werd ze wakker
  En ze deed mijn onderbroek uit en haalde mijn inmiddels harde paal tevoorschijn en zij o kom ik wil je zo graag ik heb wakker van jullie gelegen hoor ik kon me niet meer in houden en liet me pijpen door haar o wat lekker zeg en heb haar toen achter langs op de bank geneukt duurde denk ik maar een paar minuten toen kwam ik klaar en spoot haar vol met sperma en ze zij zo dat was lekker zeg ik ging weer naar mijn vrouw toe die nog lag te slapen ging met mijn nog harde paal tegen haar lekkere reet aan liggen en droomde nog even verder over de lekkere geile vriendin van mijn vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *