Het lot

Sarah was altijd een braaf meisje geweest, die zich aan de regels hield en nooit problemen veroorzaakte. Maar dat veranderde allemaal toen ze haar nieuwe buurman Jake leerde kennen. Vanaf het moment dat ze oog in oog met hem stond, wist ze dat hij anders was dan iedereen die ze ooit eerder had ontmoet. Hij was charmant, knap en vol leven, en Sarah kon niet anders dan zich tot hem aangetrokken voelen.

In eerste instantie probeerde Sarah haar gevoelens voor Jake te onderdrukken, zichzelf vertellend dat hij verboden terrein was. Na alles was hij immers getrouwd met haar buurvrouw, en Sarah wist dat ze het risico niet kon nemen om hun relatie te verpesten. Maar hoe hard ze ook probeerde, ze kon haar gevoelens voor Jake niet onderdrukken.

Op een dag ging Jake’s vrouw het weekend weg, en Sarah vond zichzelf alleen met hem in het huis naast de deur. Het was toen dat ze eindelijk haar gevoelens niet langer kon weerstaan, en ze deelden een passievolle kus die hun beider levens voor altijd zou veranderen.

Sarah wist dat wat ze aan het doen was verkeerd was, maar ze kon het gewoon niet helpen. Ze was hopeloos verliefd op Jake en kon zich het leven zonder hem niet voorstellen. Ook al wist ze dat hun relatie vol uitdagingen en risico’s zou zijn, dat deerde haar niet. Alles wat ze wilde was bij Jake zijn, wat de kosten ervan ook zouden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *