Hij is getrouwd, maar het voelt zo goed

Al jaren kan ik het heel goed vinden met een jongen van 29 (ik zelf ben 22). Normaal voel ik me niet zo snel op mn gemak bij jongens omdat ik bang ben dat ze dan meer van me willen, maar hij heeft al 9 jaar een vriendin en is een half jaar geleden ook met haar getrouwd, dus dat zorgde ervoor dat wij een goede vriendschap hebben opgebouwd.

Helaas is dit nu uit de hand gelopen, want sinds een jaar laat hij best wel merken dat hij me meer dan leuk vindt. En sinds een maand of 2 vind ik hem toch ook wel heel leuk. We zijn gewoon verliefd op elkaar! En zo is het ook gekomen dat we een tijdje terug hebben gezoend en vorige week hebben we ook echt sexs gehad. We zijn wat je noemt vreemdgegaan. Na afloop vertel ik hem elke keer weer dat we ermee moeten stoppen, dat we elkaar maar gewoon moeten gaan negeren, en dat is hij ook met me eens, maar dit blijkt in de praktijk toch heel moeilijk.

Hij heeft me in het verleden bij mijn persoonlijke problemen goed geholpen. Hij houdt nog steeds heel veel van zijn vrouw, en ik denk ook dat er niet echt een toekomst is weggelegd voor ons 2en, maar ik heb nog nooit een echt vriendje gehad en ik voel me zo heerlijk bij hem. Het voelt zo vertrouwd.

Hij wil zijn vrouw niet kwijt raken.  Ik heb mezelf echt goed in de nesten gewerkt, want zolang wij er niet mee stoppen, komt er natuurlijk een moment waarop we betrapt worden. En ook al houden we nu onze mond, er bestaat natuurlijk altijd de kans dat het ooit uitkomt. Stomme ik, Komende week zien we elkaar weer. Zijn vrouw is dan een weekendje weg. O wat nu?

One Comment

  1. Anoniempje

    Hallo,

    Wat een herkenbaar verhaal voor me. Wat jij hebt met je goeie vriend, heb ik met een collega die getrouwd is en zelfs kinderen heeft. Ook ik geef elk keer aan dat we moeten stoppen maar zien elkaar dagelijks en dat maakt het erg lastig. Wat wil helpt (tot ik weer de moed opgeef) is dat ik vaak denk aan zijn gezin en me schuldig voel, dan negeer ik hem. Verder is het lastig als je gevoelens voor iemand hebt, om deze persoon los te laten.

    Wens je veel succes meid en hopelijk ontmoet je snel iemand die voor je gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *