Ik voel de spanning bij mijn … collega

Gisteren heb ik met een collega gezoend. ’t zat er al een tijd aan te komen. We liepen elkaar steeds ‘ voor de voeten ‘ en raakten elkaar per ongeluk aan. Ik voelde mij fijn bij hem, maar weet dat hij een vriendin heeft. Nadat mijn vader was overleden heeft hij mij opgevangen op kantoor en mij bijgestaan bij het leegruimen van het huis.  Mijn vriend was toen in het buitenland.

Zonder dat we er erg in hadden gebeurde het. Nu weet ik niet meer wat ik moet doen. Hij zegt dat hij er spijt van heeft. Maar ondertussen krijg ik nog steeds lieve emailtjes van hem. Ook schelen we bijna 15 jaar. Ik ben zo verward maar zou hem niet los willen laten

One Comment

  1. Diana

    Ik heb het ook meegemaakt. Het is bij 1 zoen gebleven, maar de spanning was om te snijden. na 2 tellen heb ik mijn collega weggeduwd en verteld dat dit niet kan, en ik geen zin in problemen heb. We hebben beiden een relatie, met kinderen, maar het probleem is dat we elkaar wel heel leuk vinden, maar de veiligheid thuis meer waarderen, en dus heb ik besloten dat dit nooit meer mag gebeuren, en hij was er wel mee eens. Ook nooit weer gebeurd gelukkig…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *