Ik zie mijn ex weer

12 maanden geleden kwam ik mijn ex ineens vaker tegen op straat, terwijl hij helemaal niet in deze buurt woonde dus ik begreep het niet en het verwarde me ook. Inmiddels was ik wel wel eens met een andere vriend geweest, maar ik had nog steeds een crush voor mijn ex.

Afgelopen april zocht hij ineens contact per e-mail. Hij liet het overkomen alsof het per ongeluk was, maar ik kwam er later achter dat het bewust was. We gingen e-mailen, smissen en kik, eerst was ik boos maar uiteindelijk was ik blij dat we weer met elkaar konden praten want we waren vervelend uit elkaar gegaan. Daarna stond hij ineens stond hij voor m’n deur, wat ik echt niet had verwacht! Dus ik liet hem binnen en het voelde allemaal veel fijner dan ik wilde. Hij zocht ook lichamelijk contact die avond, maar dat wilde ik niet. Hij zei later ook dat hij nog steeds die vriendin had, wat ik ook al vermoede. En toen begon het allemaal… we bleven whatsappen, bijna iedere dag.. hij is nog drie keer langs geweest, verspreid over 4 maanden. Ik probeerde uit te vissen waarom hij dit deed, maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Afgelopen oktober is hij naar het buitenland vertrokken voor zijn werk, na 2 maanden geen contact zijn we toen gaan whatsappen en is hij nog 1 keer langs geweest toen hij een weekje in Belgie was. Na ieder bezoek voelde hij zich schuldig zei hij, maar toch zocht hij iedere keer weer contact. Eerst dacht ik dat het om seks ging ofzo, maar aangezien we voornamelijk contact hebben gehad via internet en maar tijdens twee van de vier bezoeken seksueel contact is geweest, lijkt me dat toch onwaarschijnlijk.

Ik vind bij hem zijn prettig, ook al wist ik dat het verkeerd was en wist ik dat het nooit meer zou worden dan dat want hij gaf duidelijk aan dat hij zijn vriendin niet kwijt wilde en dat hij mij niet terug wilde. Dus op een gegeven moment zag ik in dat dit niet goed voor me was, maar aangezien hij steeds opnieuw contact zocht ook al zei hij dat hij het niet meer wilde doen heb ik tegen hem gezegd dat het echt moest stoppen omdat ik iemand anders had ontmoet. Dat vond hij goed en hij was blij voor me.
Een maand later,  kreeg ik weer een berichtje van hem. Ik zei hem meteen dat hij zich de moeite kon besparen waarop hij zei dat hij alleen maar wilde weten of het goed ging met mijn vriend. Het maakte me kwaad dat hij weer contact zocht alleen het voelde aan de andere kant ook weer goed. Twijfel .. Hij wil mij niet kwijt en ik heb inmiddels ook een verkering, dus ging ik vreemd? We spraken nog een keer af in een hotelletje hier in de Antwerpen. Met trillende benen stond ik die avond in het restaurant. Weer voelde ik die spanning in mij opkomen en het verlangen. Na een kort voorgerecht direct naar `boven` vertrokken. Die ochtend moest hij hals over kop weg dus het afscheid was onwezenlijk. We spraken af dat we dit niet moeten doen, maar …. die spanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *