Met mijn minnaar een ander mens geworden

Ik ben al lang getrouwd en we hebben een dochter. Seksueel gezien is ons huwelijk een grote misser, want ik heb door hem nog nooit een orgasme beleefd. Heb er wel eens over gesproken, maar dan klapt hij dicht. Toch wil ik het huwelijk in stand, maar de spanningen die ontstonden brachten het in gevaar en iedereen leed eronder.

Op een dag ontmoette ik een oudere man in het hotel waar ik voor mijn werk logeerde. We raakten in gesprek en ik voelde mij enorm opgewonden in zijn nabijheid; de vonken sprongen er vanaf. We belanden in ieder geval in bed en we zijn de hele nacht intiem geweest. Ik wist niet wat me overkwam, want ik kwam keer op keer door hem klaar wat nog nooit gebeurd was.

Precies een man, hij is 20 jaar ouder, die weet hoe een vrouw seks beleven wil en het eigenlijke vrijen zo lang mogelijk uitstelt totdat ik bijna gek word van verlangen. Ik ben een heel andere vrouw geworden, gelukkig en vrolijker en ook man en dochter merken dat en het komt mijn gezin ten goede. Ik ben ongeveer eens per twee maanden bij mijn minnaar en dat heb ik ook nodig.  Hij begrijpt me ook wel en zegt zelf ook dat ik op een gegeven moment moet afbouwen. We vinden elkaar leuk, maar er is geen liefde in het spel, maar meer een goede vriendschap. Hij vindt ook dat mijn in therapie moet gaan en desnoods een keer naar een andere vrouw moet gaan, maar dan op dezelfde manier als ik. Ik heb eens een goede vriendin in vertrouwen genomen en dat op zich bij zonder. Het bleek dat zij in het verleden ook een minnaar heeft gehad waardoor ze haar zelfvertrouwen als vrouw weer terug heeft gekregen.

Het is me wel duidelijk geworden dat een vrouw niet zomaar vreemd gaat, maar dat in de meeste gevallen de oorzaak bij de man ligt, die zijn vrouw het gevoel geeft een meubelstuk te zijn of iemand waar het  snel mee doet om klaar te komen. Er zijn veel mannen die niet in de gaten hebben dat een vrouw intimiteit anders beleeft dan een vrouw en daardoor kunnen onbedoeld kritieke situaties ontstaan. Ik hou van mijn man en blijf bij hem, zeker nu mijn minnaar mij het gevoel heeft gegeven dat ik als vrouw nog meetel. Wie vindt trouwens niet spannend om nog begeerd te worden? Is toch menselijk? En als je elkaar kent mag alles als je rekening met elkaar houdt, en nu durf ik  me voluit aan  lustgevoelens over te geven. Misschien herkennen andere vrouwen zich in mijn verhaal. Het is niet goed er mee te blijven rondlopen, want dan loop je de kans dat een huwelijk op de klippen loopt.

10 Comments

 1. Kees

  Ik, man 40 jaar getrouwd ontmoette vrouwelijk collegaatje ook meer dan 30 jaar samen met een vriend in een periode waarbij we allebei sexloze partners hadden.
  Na wat mailtjes die steeds heter werden kwam de eerste ontmoeting gevolgd door wat vrijpartijtjes totdat we een prima hotelletje vonden.
  Hier beleven we nu ongeveer 1 keer per maand heerlijke langzaam opbouwend sex waarbij we geweldige dingen beleven.

  Ik heb geen totaal geen schuldgevoel en ben blij dat ik mijn vriendin heerlijk kan verwennen en weet dat zij er wel van geniet

  • layla

   Ik ben een moslima vrouw die relatie heeft met een christelijke man. We waren getrouwd in de naam van elah.
   4 jaar lang samen was ik ongelukkig met hem, omdat hij elke maand iets nieuws had bv weer foto’s van vrouwen op de site gezocht, naakt foto’s van zich zelf gemaakt. enz enz.
   Ik kwam 2015 dit jaar dat hij al 7 maanden relatie had met een andere.
   Hij zegt dat een vlucht was, en hij kon niet meer terug want de andere dreigde hem van als JIJ weg gaat dan ga ik je huidige partner bellen. Dus zo is hij mee gegaan.
   Ik weet het niet wat ik hier mee moet doen? Ik heb een soort gevochten met mijn familie totdat ik met hem kon zijn.
   Uitmaken is in mijn geval zo moeilijk want ik ben nog zo verbonden met familie, religie , waarden en normen en mensen om me heen.
   Het is wel ook heel gek dat ik nog steeds van hem hou.
   Ik zeg tegen hem toen jij met die vrouw was, wat dacht jij over mij?
   Hij zegt gewoon dat ik van je hield en dat jij mijn vrouw was.
   En ze was los van alles.
   Hij heeft ook tegelijkertijd veel gelogen voor haar. Bv dat hij voor haar gaat en dat hij al 6 maanden vrijgezel was.
   En nu gaat hij naar een psycholoog en wilt dat we weer bij elkaar komen.

   Is er iemand die zo iets heeft meegemaakt ?
   Kan iemand mijn een advies geven?

   Alvast bedankt voor het lezen.

   • Alwaysgentleman

    Beste layla

    Als je vanaf jou huwelijk al 4 jaar ongelukkig bent en hij zich ook bezig met andere dingen. Dan is hij niet voor jou bestemd . Ik zou hem laten gaan en gaan voor een man die in jou gelooft en werkelijk lief heeft. Misschien ik wel :)) wie weet..ga zelf op ontdekkingstocht x groet leo

  • Heel bekend wat ik hier lees.
   Heel veel vrouwen kiezen er voor om bij hun man te blijven, immers een bovenste beste brave kerel, maar omdat er in bed geen vuurwerk (meer?) is en vrouwen toch een sterke behoefte hebben aan intimiteit en aandacht, komen ze daarvoor bij mij terecht.
   Zo “behandel” ik sommige dames al bijna 10 jaar en hou zo, indirect, heel wat huwelijken in stand!

   • funzoeker

    Als mijn vrouw hierdoor gelukkiger zou worden, zou ik hier niets mee inzitten. Graag zelfs. Ik zou het haar zelfs gunnen om eens omgeremd uit de bol te kunnen gaan. Maar hoe krijg ik haar over de brug om zoiets uit te proberen?

    • Peter

     Door erotische fantasieën met anderen te bespreken en daar steeds stapjes verder in te gaan en haar uiteindelijk toestemming te geven om het in het echt te doen. Je bent blijkbaar een echte cuckold. Op internet zijn vele richtlijnen te vinden om je vrouw tot een hotwife te maken.

 2. Privé

  @funbezoeker: praten helpt! Of een second love accountje samen met haar openen, spannend! Heb ik ook gedaan, althans : mijn man, en ik ben er nog steeds heeeel blij mee

 3. pieter

  Hoi.

  Ja als je daar van te voren goede afspraken over kan maken is het als getrouwd stel zeker het proberen waard.
  Wij hebben eigenlijk altijd een goed sexleven gehad en geen van ons beide was ooit vreemd gegaan. Toch ontkom je in bed niet aan de welbekende sleur als je lang bij elkaar bent. Wat speeltjes kopen hielp een tijd, maar werd op een gegeven moment ook normaal. Daarom besloten we om eens te gaan fantaseren met het idee van “derden”. Ik weet niet meer hoe het kwam, maar al snel waren we het er over eens dat een sexdate voor haar wel gaaf zou zijn. We hebben eerst heeeeeeel goed gepraat over hoe zij het voor zich zag en hoe ik het zag. Dat bleek gelukkig helemaal overeen te komen. Na lang praten en fantaseren besloten we om het in het echt te proberen. We zijn naar een parenclub gegaan om eerst te kijken hoe dat het in een club gaat. Daar zijn we heel erg geholpen door de gastvrouw. Na een tijdje wist zij van onze bedoelingen, en heeft ons met iemand in contact gebracht. Na een korte kennismaking in die club sloeg de vlam keihard in de pan. We kregen een aparte ruimte om ons in terug te trekken en reden een paar uur later als een stel opgetogen pubers terug naar huis! Dit was zo gaaf!

  Mijn advies: Eerst praten, en bij elkaar uitzoeken hoe de ander het ziet dan pas actie. Als je dat niet doet speel je met vuur!

 4. Anton50

  @prive
  Thats right; zo wil ik heel graag dat mijn vrouw aan haar trekken komt, omdat het met mij niet zo meer wil lukken. Maar we houden van elkaar, en ik gun haar dat.
  We praten er heel veel over, en ze vind het nog een beetje eng, maar gaat het zeker overwegen met een man te doen die wij al heel lang kennen, en een lieve zachte sexy man voor haar kan zijn.
  Een aanvullende relatie dus, binnen de veiligheid en heiligheid van ons huwelijk.. 😉

  @funzoeker;
  praten, praten en nog eens praten, jongen. En je begripvol en respectvol opstellen.
  En vooral; heel veel geduld!

 5. Peter

  Ik vind het heel goed dat veel vrouwen tegenwoordig meer voor hun seksuele behoeften uitkomen. Ook voor de emotionele ontwikkeling van mannen is dit van belang. Zo leren ze dat seks niet alleen een wip is, maar ook intimiteit. Als je eigen man dat niet kan geven, dan is het prima om dat bij een ander te zoeken. Een man heeft niet het recht om zijn vrouw de behoefte aan intimiteit te ontzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *