Mijn date kwam niet opdagen

Ik heb namelijk een prima relatie, alleen zonder seks zo ongeveer. De laatste keer dat we seks hebben gehad was tijdens ons weekendje weg (toen moest het er wel van komen) nu 2,5 maand geleden en sindsdien hebben we geen seks meer gehad. Ik hou echt heel veel van mijn vriend en ben heel erg gelukkig met hem, alleen ik trek het echt niet meer dat we geen seks meer hebben en gister las ik in de VIVA een artikel over een nieuwe relatietrend: vreemdgaan = het nieuwe trouw zijn. En daar stond ook een stukje over Secondlove.

Ik heb mij daar vorige maand ingeschreven. Overweldigende reacties 🙂 en veel leuke mannen. (ook op leeftijd, maar deze heb ik even gelaten voor wat ze zijn) Gisteren met rode hakken op weg naar mijn eerste date, ik hartstikke zenuwachtig, zit pakweg een uur achter mijn koffie, komt hij niet opdagen.

Iemand dit ook wel eens meegemaakt?

4 Comments

 1. a

  ja hoor jij ook al of met een smoes ik denk dat ik maar niet vreemd ga …waarvoor zit je dan op die site en ten tweede … dan ben je de dame …en ze zijn zo gek met je …duhh en dan willen ze niet vreemd gaan …

  waardeloos van de heren

 2. Martin

  Herken een relatie zonder sex wel …. eigenlijk heeeeeel herkenbaar. kan me dus goed voorstellen dat je dan de stap zet om ‘buiten de deur’ te kijken. Sex wordt overschat zegt men wel eens .. nou ik vind het in een relatie heel belangrijk. Mijn vrouw helaas niet.

  Heel veel succes en vooral veel plezier en geniet van het leven.

  enne …. dat hij niet is komen opdagen?? wat een l.l

  gr. M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *