Mijn stoute nacht

Daar sta ik dan, in de kroeg die tot in de vroege uurtjes open is.

Men noemt het een “meat market”.

Ik kom er graag zodat ik lekker kan dansen. Even weg van mijn gezin…En gelukkig heeft Manlief daar geen moeite mee.

Ik sta wat rond te kijken en ik zie een man aan de bar zitten, alleen…

Mijn glaasje is leeg en ik ga naast hem aan de bar mijn wijntje bestellen, ik groet hem met een knikje.

Hij kijkt mij aan en glimlacht. “zo zo.. helemaal alleen?” vraag ik. Hij antwoord dat hij met een vriend is maar die is druk in gesprek met een blonde dame. Ik kijk ernaar en zeg tegen hem: ’’Nou, daar ben je lekker mee…”

Hij verteld mij dat zijn hoofd er toch niet naar staat om zich ertussen te mengen. Ik vraag waarom en hij verteld dat het niet zo best thuis gaat. Hoezo? Zijn huwelijk is op en hij is er eigenlijk wel klaar mee maar durft de stap naar een scheiding niet te maken.

Ik vertel heb dat de meeste huwelijke na verloop van tijd op dat punt komen, het is maar hoe je er mee omgaat. Vragend kijkt hij mij aan…

Ik sta er anders in, ik geloof niet in monogamie… hoe kan je nou nooit meer een ander lijf mogen voelen wanneer je getrouwd bent?

De hele avond hebben we intense gesprekken gevoerd over dit onderwerp. En ik zag duidelijk dat het indruk maakte. Toch moest hij weer naar huis, Amsterdam.. niet om de hoek. Ik geef hem mijn nummer en zeg: als je nog eens advies nodig hebt dan app je mij maar. Ik geef hem een knuffel en kijk hem aan… zo’n momentje van: en nu gaan we zoenen…. Maar helaas… het is een gentleman, zegt gedag en gaat.

Ik dans nog wat door en opeens trilt mijn telefoon. Een lief berichtje dat hij het heel fijn vond om even te kletsen… en dat hij eigenlijk spijt heeft dat hij mij niet gekust heeft.

Ik app terug: Dat komt nog wel…wij hebben elkaar niet voor niets ontmoet.

Dage, weken verstrijken.. af en toe een appje heen en weer… deze man vind ik echt bijzonder.

Dan schrijft hij op een dag dat hij weer in mijn stad, die kroeg zal zijn…of ik er ook zal zijn.

Tuurlijk ben ik er, samen met mijn lieve vriendin en partner in crime gaan we lekker dansen tot in de late uurtjes. Altijd fijn dansen en sjansen..

Ik sta op de dansvloer en ineens staat hij daar… grote glimlach! Ik loop naar hem toe en omhels hem. Kijk hem aan en boem… een heerlijke zoen!

Jeetje.. kriebels in mijn tenen…

We bestellen een drankje en kletsen weer wat af.. mijn vriendin danst weer lekker door.

Dan zegt hij: ik heb een kamer geboekt bij het hotel om de hoek…ga je mee…?

Zo stout als dat ik ben… dit voelt zo goed!…dus ja…. Ik ga mee…

We lopen naar het hotel en hij verteld mij dat hij dit nog nooit gedaan heeft… Ik zeg.. ik ook niet..

Spannend toch?

In het hotel doe ik  mijn jas uit, hij ook, vraagt of ik wat wil drinken en ik krijg een glaasje wijn uit de minibar.

Ik neem een slok en draai mij om mijn tas weg te zetten. Ineens word ik van achteren vastgepakt. Heel liefelijk en een zoen op mijn wang. Handen over mijn heupen…iets hoger naar mijn borsten..

“Wat ben je toch een heerlijke vrouw!”

Ik draai mij om en we zoenen en zoenen, elkaars lichaam met kleren aan te ontdekken. Warm krijg ik het en al zoenend probeer ik mijn vest uit te doen…Hij is heel behulpzaam…dan vind ik de knoopjes van zijn shirt en begin ze een voor een los te maken.

Zijn handen vinden de onderkant van mijn jurk en trek hem steeds wat hoger.. dan voel ik zijn blote handen op mijn blote rug…warm zacht…shirt uit…schoenen uit… jurk uit…broek uit…

En nog steeds innig zoenen…

Ik pak zijn hand en voer hem mee naar het bed… hij gaat zitten en ik in mijn mooie setje ga op zijn schoot zitten… ik voel dat hij lekker hard is…hij vind de sluiting van mijn bh en weg ermee… warme handen omsluiten mijn borsten…Sjezus wat geil!

We draaien op het bed en ondertussen alles maar uit… ik zoen hem teder maar resoluut.. van zijn lippen naar zijn nek, naar zijn borstkas…zijn buik… Zijn pik in het vizier…

Ook die verdiend een kus…

Ik kus en lik en kijk hem ondeugend aan.. ik zie dat hij intens aan het genieten is.

Dan merk ik dat het te snel gaat en maak de kusjes af en klim weer naar boven. Hij kijkt mij aan zegt hoe heerlijk dit is. Ik draai mij van hem af en hij buigt zich over mij heen… ontdekt opeens mijn navelpiercing: “schattig” zegt hij en kijkt mij indringend aan.

Mijn borsten worden een voor een teder behandeld door zijn mond, hij gaat lager… kust mijn navel…hij gaat nog lager… ik krijg kriebels in mijn buik.

Ja… ik ben nat… heel…nat… en hij kust mijn venusheuvel. En nog een keer… steeds dieper gaat zijn tong… eindelijk is hij daar… mij klit en zijn tong dansen samen een tango…sjezus wat lekker…

Ik voel mijn lijf tintelen… mijn borsten.. hij houd mij heerlijk vast.. en ja hoor… hij likt mij lekker klaar..

Alle spieren in mijn lijf verstarren en na 3 seconden voelt het alsof ik een warme deken over mij heen krijg…Wat een heerlijk gevoel. Hij kijkt mij aan terwijl ik mijn orgasme ervaar met zo’n lieve glimlach…Hij kruipt omhoog en ik hijg  nog na… hij pakt een condoom en doet die keurig om terwijl ik op adem probeer te komen… Geen tijd voor want hij laat langzaam zijn pik in mij glijden.

Wat voelt dat heerlijk aan. Gevuld  worden door iets warms is fantastisch nadat je net bent klaargekomen. We zoeken allebei naar het juiste ritme en vinden die al snel. En terwijl we elkaar diep in de ogen aankijken komen we klaar… zwetende lijven de geur van seks… alles zo intens.

We zwakken wat af en kunnen weer praten…. Zo hee…zegt hij…. Wat ben jij lekker!

Ik glimlach en kan alleen maar zeggen: ”idem”

En gelukkig… een man van naspel…hij likt mijn harde tepels nogmaals… streelt de binnenkant van mijn dijen… kust me nogmaals en nogmaals.. zachtjes … mooi…lief..

Wat een heerlijke stoute nacht!..

 

2 Comments

  1. Theo

    WAT MOET DAT HEERLIJK ZIJN OM Zo’n heerlijk
    Lief en eerlijke vrouw te treffen.

    Heel erg jaloers ben ik op deze man.
    Hopelijk kom ik je ook nog eens tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *