Ook ik ga vreemd met een getrouwde man.

Al vele jaren lang. We hebben elkaar ontmoet in een club. Na onze tweede ontmoeting bood hij mij zijn mobiele nummer aan en vroeg of ik interesse had in hem. Uiteraard sex natuurlijk! Hij vertelde mij ook dat hij en zijn vrouw de perfecte relatie hadden maar er ontbrak het e.e.a., het bekende verhaal dus.
Na lang te hebben nagedacht, heb ik hem toch opgebeld. Mijn eigen relatie zat ook al niet zo goed en ik dacht ‘ach waarom niet’. Spanning, fijne sex nou dat maakt het dus erg spannend. Hij was heel eerlijk al bij onze eerste ontmoeting. Hij vertelde dat hij was getrouwd, hij had een zoon etc.
Na maanden met elkaar te zijn omgegaan, verbrak hij de (sex)relatie vanwege het feit dat zijn vrouw in verwachting was. Voor zijn gevoel kon hij dus niet meer met mij omgaan. Nadat zijn tweede kind was geboren nam hij weer kontakt met mij op en we begonnen weer opnieuw. Ik was best ontdaan destijds, maar was weer voor zijn charme gevallen.
Na 2 jaar à 3 jaar verbrak hij de realtie weer. Er zat sleur in. Ik kon het niet geloven want ik gaf hem toch werkelijk alles mijn inziens.
Okay ik had het maar te accepteren, kon ook niet anders. Ik heb hem trouwens nooit lastig gevallen op geen enkel gebied. Dat is mijn respect naar hem toe en hij had het andersom ook nooit gedaan.
Wat blijkt na een jaar nam hij weer kontakt en tot nu toe hebben we weer een sexrelatie. Bij elkaar kennen we elkaar ruim 6 jaar.
Het enige wat mij erg stoort in deze relatie is dat hij maar, zoals alle mannen denk ik, weinig tijd heeft. Hij komt 1 of 2 maal per maand langs en meneer gaat weer weg. Ik vroeg hem laatst kunnen we misschien niet wat meer doen op dit gebied b.v. naar een parenclub of iets dergelijks. Nee want hij wilde het niet vanwege zijn vrouw, misschien ziet iemand hem wel en hij vertelde mij laatst voor de eerste keer trouwens, ‘ik hou zoveel van mij vrouw wil haar geen verdriet doen’, nou ja daar moest ik toch wel even over nadenken en slikken.
Hij gaat vreemd zeg, is dat niet óók je vrouw verdriet doen?

Hij weet dat hij mij vertrouwen kan, hij heeft vaak genoeg gezegd, dit vind je maar zelden, je valt me nooit lastig etc. Ja denk ik dan (..).
Na enige reacties te hebben gelezen op jullie site en niet alleen dat. Ik heb nagedacht om toch te stoppen. Ik kom niet verder.

Ik heb nooit verwacht om met hem een volledige relatie te hebben, ik wist van tevoren dat het puur een sexrelatie is, maar ik verwacht toch wel wat meer betreft deze sexrelatie, naar een club of zo, ik hoef ook geen liefdesrelatie, kan ik ook niet verwachten want ik wist dit allemaal van tevoren.

Ik geloof na deze mail te hebben gestuurd, dat er honderden vrouwen dit probleem hebben.

Ik weet dat hij wat voor me voelt, zoiets merk je, maar het is ook de tederheid en de intimiteit die je met elkaar deelt, dat vindt hij waarschijnlijk thuis te weinig. En zeg nou zelf, iedere man wil zijn kick en ik denk deze man ook.
Wil wel even nog benadrukken dat er hedendaags héél veel getrouwde vrouwen of vrouwen die een partner hebben toch vreemd gaan.

Het lijkt wel of de vrouwen het een en ander inhalen.

Wat ik wel tegen alle vrouwen willen zeggen, denk heel goed na wat je doet. In mijn geval wist ik het van tevoren en heb ook nooit en te nimmer iets gewild wat relatie betreft, het enige wat ik hoopte was dat ik op sex gebied iets meer kon verwachten. Het gekke van alles is bijvoorbeeld met trio sex, dat hebben we vaak gedaan. 2 vrouwen en 1 man vindt hij prima natuurlijk, daar dromen veel mannen van. Maar laatst stelde ik voor ‘ik zou wel met jou en nog een man sex willen hebben’. Hij heeft daar niet echt op gereageerd. Hij moest wel lachen maar verder kon ik het gesprek niet afmaken.

Dus met andere woorden, hij wilde dit waarschijnlijk niet.

Ik hoop op een reactie terug en natuurlijk mag mijn mail op de site. Is leuk en leerzaam denk ik ook voor anderen.
Hanny

13 Comments

 1. Redactie

  Op de eerste plaats hartelijk dank voor uw reactie via de website http://www.vreemdgaan.nl .
  Hoewel veel mensen hun hele leven alleen seks hebben met de eigen partner is dat lang niet voor iedereen een ideale situatie. De mens is nu eenmaal niet monogaam van nature, al kan men wel kiezen voor een monogaam seksleven, soms met vallen en opstaan. Vaak groeit echter de behoefte aan een relatie naast de eigen relatie tijdens de tijd dat men samenleeft. Vaak blijft het bij fantaseren daarover, maar soms gaat men daadwerkelijk op zoek, zoals u. Daar is niks mis mee hoewel de omgeving dat wil doen geloven. Daarbij wordt een duidelijk verschil gemaakt tussen mannen en vrouwen. Voor mannen geldt dat ze dan (een beetje) ondeugend zijn en vrouwen zijn sletten, de dubbele moraal dus. Mede daardoor hebben vrouwen soms de neiging om zich meer dan mannen ‘schuldig te voelen’ en onbewust meer te accepteren van de man met wie ze ‘vreemdgaan’.
  Wanneer accepteer je dan teveel?
  Wanneer je zélf onvoldoende aan je trekken komt!
  Wat u doet is u aanpassen aan zijn behoeften en verlangens. Natuurlijk is het zo dat u ook plezier beleeft aan de seks, maar u mist iets. En dat is aandacht, affectie, betrokkenheid. Wanneer hij zich op een of andere manier schuldig voelt omdat zijn vrouw in verwachting is wordt u zomaar aan de dijk gezet. Uw gevoelens tellen dan veel minder. Daarnaast, zo is mijn indruk, heeft hij voornamelijk tijd voor zijn eigen seksuele behoeften, daarom voelt u zich mogelijk (ook) gebruikt.
  Mannen hebben er vaak geen probleem mee om seks te hebben met meer vrouwen tegelijk. Wanneer zij echter een vrouw moeten delen met een andere man, dan voelen ze zich daarbij niet zo lekker. Mannen wél, vrouwen niet. Daarom lacht hij dit weg en gaat er niet op in. Hij wil dit niet en/of kan dit niet aan en schaamt er zich voor om dat te bekennen.
  Samengevat.
  * Ga geen relatie aan waarin u zélf onvoldoende aan uw trekken komt, ook úw gevoel is belangrijk.
  * Ga niet zitten wachten op een telefoontje van hem, maar zorg ervoor dat u ook hém kunt bereiken als u hem ‘nodig’ heeft.
  * Als hij niet in staat is om u voldoende aandacht te geven en als u het gevoel hebt dat u onvoldoende waardering krijgt: meteen stoppen!
  Bedenk: u bent geen jojo, die op afroep beschikbaar moet zijn voor een man, hoe leuk ook.

  Overigens is het woord ‘vreemdgaan’ in deze situatie m.i. een onjuist woord. Het gaat hier duidelijk om een aanvullende relatie. En dan gaat het niet alleen maar om seks. Alleen zijn er heel veel mannen die uitsluitend aan een lichaam genoeg hebben al beweren ze anders.
  Maar u bent toch meer?

 2. E.

  Wat een goed-maak-praatje zeg! Één ding vergeet je: er wordt iemand besodmieterd. Dit is niet okee, ook al zouden we niet monogaam zijn. (hoewel ik daar mijn vraagtekens bij zet) Wij mensen hebben fatsoensnormen en die worden ruimschoots overschreden! Als ze hier ooit achter komt zal ze zich zo misbruikt voelen, zo goedkoop. Ze zal het gevoel hebben dat heel haar leven een lachertje is… Ze zal kapot gemaakt zijn, voor de rest van haar leven. Prima als mensen denken: ik ben niet monogaam, maar daar moeten wel beide partners achter staan.

  Wat betreft dat je een minares bent van een getrouwde man: weet 1 ding: jij bent medeverantwoordelijk voor het kapot maken van het leven van zijn vrouw. ik hoop dat het je waard is!

 3. Vlinder14

  Beste Hanny,
  Niet aantrekken van alle moraalridders…Ik herken veel van wat je schrijft. Als je iets additiefs zoekt naast je bestaande relatie, heb ik een tip voor je: niet bij een man zoeken! Voor je het weet voel je je emotioneel er aan verbonden en accepteer je van alles. Zoals ik je zie schrijven. Als je aandacht en begeerte wilt, heb je daar mogelijkheden voor. Als je seks wilt zijn daar goede mogelijkheden voor. En als je wilt experimenteren, zijn daar ook mogelijkheden voor. Niet allemaal in een en dezelfde kerel zoeken. Dan maak je jezelf veel te afhankelijk. en daar was je toch al voor getrouwd?Om mezelf even vrijwillig aan de schandpaal te nagelen (kom maar dames met al jullie veroordelingen 🙂 ); ik heb 3 minnaars en een echtgenoot en ben geen nymphomane. Haha. Allemaal getrouwd. Eentje woont ver weg en is voor de ruige seks, eentje woont dichtbij en is voor de bios, zoenen en friemelen en eentje, ook wat verder voor de spannendere dingen. Voor echt hele spannende dingen, als trio’s etc ga ik eens per jaar naar een spannende club met een goede ook ruimdenkende vriendin. Je mag een keer mee hoor 🙂
  Laat ik het zo zeggen, ik ken nauwelijks mannen die niet vreemd gaan. Hoe dacht je anders dat vrouwen aan slechte uitstrijkjes komen al zijn ze tig jaar getrouwd en nooit vreemd gegaan???

  Is dit niet iets wat verschrikkelijk overrated is? Je hebt een half uurtje/uurtje, misschien twee uur plezier met iemand anders. Daarna ga je douchen en c’est ca. Zo lang je dat niet wekelijks doet en condooms gebruikt en je hebt er thuis afspraken over…

  En tuurlijk is het niet wat je had gedacht toen je zei: eeuwige trouw, maar toen was je mac Steamy ook nog niet veranderd in een Mac Flurry.

  Hanny, leef je leven, zo lang je je eigen koers vaart, word je nooit ingehaald 🙂

 4. Hans

  Hoi Hanny,
  Vlinder zegt het wellicht wat recht voor z’n raap, maar gelijk heeft ze wel !

  Ik heb zelf de ervaring dat je ‘gewoon’ je best moet doen een goed dubbelleven te leiden: zodat je partner niks merkt. Want natuurlijk doe je die pijn als hij er achter komt.

  gr. Hans

 5. henny

  hoi vlinder,

  wel een hele late reactie van mij op mijn verhaal.
  ik wil je heel hartelijk danken voor je lieve lieve bericht hoor..dank je wel.
  inmiddels is de relatie over maar ik heb sinds enige tijd weer een (sex) relatie..tja kan er niets aan doen, maar het lijkt wel of het zo moet lopen..en jawel hij is getrouwd..(ik zoek ze wel op he…
  het is niet bewust gegaan..het is zo spontaan gelopen en van het een kwam het ander..
  het is spannend en ik beleef de heerlijkste uurtjes met hem… je ja hans…hij zal ook zijn dubbelleven hebben..ik denk dat er op deze aardbol wel meerdere mannen zijn die een dubbelleven leiden..

  en ja..de partner die er achter komt..krijgt ook verdriet, dat besef ik me helemaal hoor..

  nogmaals vlinder en jij ook hans, bedankt voor jullie lieve berichtjes..en vlinder..ik ga graag met je mee hoor! hanny

  • jojo

   Henny ik vind jou maar een zwakke troela die zich laat gebruiken. Je komt niet slim over maar dat zullen die mannen ook juist bandig vinden.

   Ik ben geen morraalridder maar vind dat je nooit iemand moet besodemieteren. Misstap kan gebeuren, je bent mens. Maar aan de lopende band? Beestachtig!

   Waarom zoek je niet een vrijgezelle openminded kerel en kun je samen met idereen lol hebben.

   Vlinder jij ziet verschil tussen lol en affaire. Volgens mij wil Henny stiekem wel een relatie maar ze neemt genoegen als gebruiksvoorwerp. Spijt me, wat een onnozel mens zoals ze overkomt.

 6. D3000

  Tuurlijk, zolang je partner niks merkt , niets aan de hand toch? Wat niet weet wat net deert.

  Wat een kinderachtige onzin.
  Ik heb het gelukkig zelf nog nooit meegemaakt. Maar .. je gaat toch niet bewust tussen twee andere mensen die een relatie hebben zitten?
  En wat zegt het over jou als je een man neemt die niet echt 100% voor je kiezen kan of wil? Want daar komt het toch op neer.

  Dat je er redenen voor kunt bedenken om iets ‘in orde’ te laten klinken, maakt het dat nog niet in orde.
  Dat heeft minder met moraalridderen te maken,dan met geen keuzes durven en kunnen maken en geen verantwoordelijkheid willen of kunnen dragen.
  Dat is geen schande, maar zeg dát dan gewoon.
  Ipv redenen te bedenken waarom je geen keuzes hoeft te maken.

  Op een gegeven moment moet er toch ergens een lamp aangaan dat je geen 14 meer bent. M.a.w. dat de wereld iets minder alleen om jezelf draait, maar dat er ook anderen hier in het spel zijn die ongetwijfeld ook verdriet wordt gedaan (of een heleboel niet weten).
  Zou je diegene die bedrogen wordt willen zijn?
  Lijkt mij niet, waarom neem je dat dan niet als lijdraad.

  Lees ook vaak het verzachtend argument, dat die relatie tussen die man en die bedrogen vrouw al slecht was, enzovoorts. Of dat zo is of niet, staat toch los van je eigen morele keuzes daarover? En daar wordt het bedriegen an sich toch niet beter van?
  Als die relatie inderdaad op dreigt te raken, of is, moet die man zich beraden of hij er zijn stinkende best voor gaat doen om er met die vrouw nog iets van te maken en met jou breken, of de relatie fatsoenlijk beëindigen, en dan iets met jou beginnen.

  Het gaat toch ook nog wel wat verder dan ‘als ik het zelf maar leuk/lekker heb’. ?
  Het argument dat je relatie er beter van wordt als je af en toe buiten de deur kan neuken lijkt me alleen ter zake doen, als die betreffende vrouw aan de andere kant daarvan afweet en dat prima vindt. Als die dat niet weet, dan is wat je eigenlijk bedoeld, dat de relatie er voor jou beter van wordt – niet per se voor haar.
  Als je zelf echt vindt, dat het allemaal moet kunnen, wees er dan ook open over, zodat die andere partij vrij kan kiezen of die dat ook vindt. Risico is dat die ander dat dus niet vindt, en problemen maakt, en mogelijk opstapt. Als je daar niet mee kan dealen dan ben je niet in staat om volle verantwoordelijkheid te dragen voor wat je doet, en dan moet je het ook niet doen.
  Al het andere is excuses verzinnen die je als redenen opvoert.

  Vraag is ook waarom het altijd de man moet zijn die al bezet is. Iemand die jou en die andere vrouw waarschijnlijk dezelfde lieve verhalen verteld, en iemand die het eerst met de een doet en dan met jou en dan weer teruggaat naar die ene. Misschien kunnen jullie dezelfde parfum gaan gebruiken, dan valt het de bedrogen vrouw in ieder geval minder op.
  Eet smakelijk.

 7. Anna

  Mijn huwelijk destijds(ik ben inmiddels gescheiden) was een hel geworden, zowel geestelijk als lichamelijk werd ik vernederd. Misschien was ik te jong getrouwd en dacht het zo moest. Alles heb ik gedaan om het huwelijk te redden, therapeut, enz.Ik twijfelde aan mijzelf, of ik nog wel aantrekkelijk was als vrouw. Bij toeval ontmoette ik een man die veel ouder was als ik. Vrij onschuldig samen wat gegeten, maar ik voelde mij opgewonden worden, eindelijk een man die naar mij luisterde en me het gevoel gaf dat hij mij begreep. Ik wilde hem, maar hij hield zich nog op afstand, waardoor ik een nog heviger verlangen voelde. Hij stelde voor om een wandeling te maken in een nabijgelegen bos. Hij raakte toen even mijn arm aan, en toen kon ik me niet meer inhouden en drukte mij heftig tegen hem aan en ik voelde dat hij ook opgewonden raakte. We werden gestoord door wandelaars en toen stelde hij voor om een kamer te nemen in het hotel waar we gegeten hadden en mijn hart maakte een sprongetje!!!! Ik was in de wolken, want hij begeerde me en liet dat merken.
  Op de kamer aangekomen hadden we snel onze kleren uit en ik wilde het liefst meteen vrijen, maar hij nam alle tijd en verwende me op een manier die ik nog nooit had beleefd en waarvan ik dacht dat het alleen in boeken bestond…Ik was mijzelf niet meer de baas en kwam in een roes en kreeg al tijdens het strelen en kussen een hoogtepunt…ik wilde meer en meer..en kreeg het..het was een mengeling van tederheid en wildheid..ik deed dingen die ik mezelf nooit zou hebben toevertrouwd..alsof het gemis van al die jaren ineens allemaal tevoorschijn kwam..we hebben bijna 8 uur vrijend in bed doorgebracht…ik was totaal uitgeput maar zo gelukkig..ik wist niet dat zoiets bestond! Toen we bij de auto afscheid namen kreeg ik het moeilijk, want we woonden ver van elkaar vandaan,,,ik wilde hem niet verliezen. Ik trok hem de auto in en weer vrijden we…ik schreeuwde het uit van genot! Door de grote afstand zien we elkaar weinig en heb ik inmiddels een andere vriend, ook ouder dan ik(ik zweer bij oudere mannen) en nu geniet ik pas echt van een man. Af en toe reis ik nog naar mijn eerste minnaar die mij heeft laten zien hoe heerlijk de wereld ook kan zijn.

 8. Jan

  Beste Hanny,
  Ik zou je om advies willen vragen. Ik ben al jaren getrouwd, jonge kinderen, huis, etc…. Laatst in een emotioneel gespannen week, heeft een intelligente, knappe, leuke,vrouwelijke collega mij duidelijk verteld wat ze voor mij voelt en ik heb dit maal geantwoord dat het wederzijds is…..en nu is het hek van de dam…..we hebben gezoend en weten dat we door collega’s in de gaten worden gehouden. We hebben twee huwelijken die we geen van beide willen opofferen….toch die vlinders in je buik maken met moeilijk normaal te blijven denken . Gisteren heeft ze me tijdens ons dagelijkse telefoongesprek verbloemd laten weten dat we misschien maar moeten toegeven aan onze gevoelens. Ik denk continue aan haar en lig naast m’n vrouw deze tekst te tikken. Ik wordt helemaal gek en weet zeker dat er een moment komt wanneer wij uit de bocht gaan vliegen. Mijn vraag is simpel zou een keer romantiek en sex onze honger kunnen stillen? Ik smacht naar advies en ik smacht naar haar. Wat nu?

 9. Chantal

  Hi Jan,
  Wat jij hebt heb ik ook gehad een paar jaar geleden. En dat was eigenlijk het begin van het einde van m’n lange relatie. hij is er nooit achtergekomen maar we zijn wel mede daardoor uit elkaar gegroeid. Verliefd worden op een ander is niet moeilijk kan ik je zeggen. Wees eerlijk tegen je vrouw, dan weten jullie beide wat de huidige status is van de relatie. Die stap kun je altijd nog maken..

 10. Ik kan niet dansen. Het plezier in de ogen van mijn vrouw en het enthousiasme waarmee zij erover verteld wanneer ik er eens een keer niet bij kon zijn.
  Mijn vrouw is minder enthousiast op seksueel gebied dan ik. Een keer op zijn hondjes, 69, of gewoon anders dan de standaard missionaris. Ik mag het doen met andere vrouwen. Het liefst ook getrouwd en in dezelfde leeftijdsgroep, want wij zijn en blijven samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *