Spijt van een slippertje

Ik ben bijna 19 jaar en heb al 1,5 jaar een vriendin. Dit klinkt misschien kort, maar het was altijd dikke mik geweest tussen ons en als ik haar denk, denk ik aan de moeder van me kinderen later. Volgend jaar ga ik studeren en verhuis ik weg(maar ik kom elk weekend nog terug voor haar en werk).

Ik ben vreemdgegaan. In de disco heb ik met een ander meisje gezoend en heb met haar gezoend, vervolgens heb ik haar mee naar huis genomen in een dronken bui. Ik weet dat alchohol geen excuus is, maar volgens mij moeder ben ik vreemdgegaan, omdat ik de laatste 3~4 maand teveel ben uit geweest. Ik was gisteren voor het eerst bij mijn vriendin en ik heb het haar verteld! Ze is vervolgens weggelopen(ze was thuis), en ik heb haar achtervolgt totdat ze bij vriendinnen kwam. Ze negeert me totaal.

Ik snap dat ze tijd en ruimte nodig heeft, maar ik vindt het moeilijk om haar alleen te laten. Ik ben vanochtend bij haar langs geweest en verteld dat ik nog van haar houd en hoe kut ik mezelf voelde. Ze vertelde mij dat ze niet meer wist of ze van mij hielt en dat ik alles kapot zou maken. Ik mocht vandaag niet meer langskomen, maar ik vraag me af wat de juiste tijd is om weer contact te zoeken met haar. Ik heb zelf nog maar 1,5 banaan gegeten sinds ik ben vreemdgegaan(vanaf zaterdagochtend dus) ik krijg niks meer door me keel.

Hoe lang moet ik de tijd aan haar geven? En hoe kan ik dit weer het best goedmaken?

P

One Comment

  1. playa

    eeey jij bent dom man, vertel het gewoon niet, word je relatie niet beter van en waarschijnlijk zit ze nu op een andere pik, ik heb t zelf ook gehad maar gewoon verder gegaan,en op een of andere manier werd de relatie en sex van ons ook weer beter, scheelt een hoop stress, gebroken hartjes en ruzie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *