Toch maar vreemdgaan?

Ik ben 30 jaar getrouwde de vrouw van mijn dromen, maar de laatste 10 jaar wil ze bijna geen sex meer. Het wordt steeds minder en is nu zo’n 1 x per half jaar. 
Vroeger deden we van alles, partnerruil, parenclubs, privé parties, etc.
Ik mis dat vreselijk. Ik mag van haar alleen gaan, maar dat vind ik niks. Dan ben je 1 van de vele mannen die willen scoren. 
Nu zit ik er over te denken om een keer naar een prostituee te gaan. Ik denk niet dat ik dat thuis kan vertellen, want dat gaat problemen geven, ondanks dat ik wel naar een club mag.
Nadeel van een prostituee is dat die meiden, behalve vreselijk duur, vaak zo jong zijn. Ze kunnen soms mijn dochter zijn.. 
Zijn er hier meer mannen met een dergelijk probleem en hoe pakken zij dat aan? 
En nee, scheiden wil ik niet, want ondanks het gebrek aan sex, houd ik zielsveel van mijn vrouw. 

One Comment

  1. John

    Ik zou er goed over praten met haar en ze zeggen dat je wel erg behoefte heb aan sex vraag haar of je een escort dame thuis mag laten komen en kan ze kijken naar jouw misschien komt ze wel los als ze dat niet wilt misschien heb ze wel een vriendin die het met jou Wil doen als je vrouw dat allemaal niet wilt dan heb je je best gedaan en zou ik een vrouw zoeken op internet om je behoefte te blussen of probeer haar wakker te maken door een geil sletje te kopen of een fibrator waar zij mee kan spelen ik heb geluk mijn vrouw wilt ook niet zo veel sex met mij heb het met haar over gehad en besproken ze heeft een super lekkere vriendin en die komt veel bij ons thuis en is nog flink actief met sex ik mag met haar naar bed toe terwijl mijn vrouw dan naar ons kijkt zie speelt een beetje met haar kutje al kijkend naar ons best geil om te zien haar vriendin laat zich helemaal gaan o wat is ze lekker succes in de toekomst grjohn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *