Verliefd op een getrouwde man

Ik ben een meid van 20 jaar oud en ik loop sinds een paar weken stage binnen een bedrijf.
Ik ben sinds een week of 2, hooguit 3 ineens verliefd op een collega van mij, hij is 40 jaar oud en is getrouwd.
Op een avond had ik gewoon vlinders in m’n buik toen ik aan hem dacht, en ik wil nu steeds met hem praten en hem zien.
Hij begon mij van de één op de andere dag ook allemaal complimentjes te geven. Over dat ik een knap meisje was en dat ik er zo goed uit zag.
Ik was natuurlijk helemaal happy en gevleid!
Een paar dagen erna , nu een precies een week geleden, raakten we weer aan de praat tijdens sluitingstijd en het was heel gezellig.
Er hangt tussen ons altijd een gespannen sfeer als we samen zijn en ineens zei hij tegen mij: “Ik zou best wel eens goeie seks met je willen.”
Ik werd hier natuurlijk opgewonden van en ik ben ook nog eens tot over m’n oren verliefd op hem!
Ik zei: “Wat let je…ik wil het ook, doe de deur maar dicht!”
Hij zei dat ik de deur dicht moest doen en dat deed ik dus.
We stonden tegenover elkaar en ik maakte de opmerking: “je bent wel getrouwd!”
Hij zei: “Ik vind het heel leuk dat je dat zegt”, terwijl hij me heel doordringend bleef aankijken.
Toen begonnen we hevig te tongzoenen en ik voelde zijn handen over mijn blote buik strelen.
We hadden onszelf verloren in de zoen…..
Later besloten we dat we maar naar huis moesten gaan.

De stageplaats van mij bestaat uit meerdere afdelingen.
De afdeling waar hij werkt bestaat uit 4 man personeel, soms werken we daar met z’n allen en dan doet hij heel afstandelijk tegen me.
De maandag daarna deed hij ook weer zo afstandelijk, terwijl we de vrijdag ervoor met elkaar hadden gezoend!
Als we samen zijn, kan de gezelligheid niet op en praten we over van alles!

Die vrijdag waarop het zoenen plaatsvond werkte hij ook met meerdere collega’s toen ik even langskwam.
Op dat moment deed hij ook behoorlijk afstandelijk, terwijl diezelfde middag het hierboven beschreven zoenmoment plaats zou vinden!
Ik snap van hem helemaal niks meer en van mezelf ook niet!
Hij is nu met zijn vrouw een gezellig weekendje weg en ik voel me jaloers!
Ik heb ook het profiel van zijn vrouw bekeken op een website en daar was hij best wel een beetje pissig en geschrokken over!
Ik heb hem gevraagd of hij vaker met andere meisjes zoent en hij antwoordde het volgende: “Ik ben al 17 jaar getrouwd, het eerste jaar in mijn huwelijk heb ik ook nog zoiets gedaan met een meisje, maar nu na 17 jaar heb ik jou, verder doe ik dit soort dingen nooit.”
We hebben er niet meer goed over kunnen praten omdat ik een paar dagen ziek thuis was door de griep en doordat collega’s ons steeds beletten om te praten.
Wat moet ik nou doen met deze situatie?
Hebben jullie tips?
Ik voel de vlinders in m’n buik en ik wil hem vergeten!
Help me aub!
Ik ben zo bang dat ik als enige verliefd ben, en hij niet op mij!!!!
Alvast hartelijk bedankt voor jullie moeite!

4 Comments

 1. Redactie

  In 1990 schreef Iteke Weeda het boek ‘Intiem op het werk’, een taboe-doorbrekend onderzoek naar vriendschap, erotiek en seksualiteit op het werk. Deze problematiek is niet van vandaag, eenieder kan er mee in aanraking komen. Tot hoe ver kun je gaan? Wat zijn de grensgebieden?
  Wat u overkomt is niet nieuw, dat gebeurd heel vaak.
  Op de eerste plaats is verliefdheid een ’technisch gebeuren’, ‘iets’ in die man veroorzaakt een soort chemische reactie in uw hersenen, we noemen dat verliefdheid. Je wilt bij die persoon zijn en bent gevoelig voor seksueel contact met die persoon. Dat hij ’toevallig’ al een vrouw heeft en dat wij in een cultuur leven waar een man één vrouw ‘mag’ hebben en andersom een vrouw één man, maakt dat het geheim moet blijven voor de buitenwereld. Hij wil dus, door afstandelijk te doen, geen verdenking op zich laden. Mogelijk is hij ook verliefd op u, of gaat het hem vooral of uitsluitend om het seksuele avontuur. Vaak is dat zo bij mannen in dit soort sitiuaties. Zolang er maar respect is, is het niet vernederend seksueel aantrekkelijk gevonden te worden en mag u best gevleid zijn. Wanneer het echter uw bedoeling is om hem uiteindelijk voor uzelf te ‘hebben’ in een monogame vaste relatie kan ik u vertellen dat slechts 2% van de mannen in dit soort situaties uiteindelijk daadwerkelijk kiezen voor de minnares, vaak ondanks alle beloftes. Ik denk dus dat hij dat niet van plan is. De beste methode om van die ‘vlinders’ af te komen is hem niet meer te (willen) zien en geen seks met hem te hebben. Er zijn genoeg andere vrije mannen voor een jonge vrouw van 20. Of, en dat kan ook, er van genieten zonder jezelf illusies te koesteren. Verliefdheid gaat uiteindelijk gewoon weer over, met overigens het gevaar dat je aan hem blijft ‘hangen’.

  Mari Kapteijns

 2. Enrico

  Vreemdgaan is een kwestie van goed kunnen inhouden. Het is mij meerdere keren overkomen en ik ga het nu ook nog niet uit de weg. als het komt en klikt, doen, het verrijkt ook je leven. Wees wel bedacht en door je eigen ervaring ook geen domme dingen doen, inhouden op het juiste moment met tijd, met parfumgebruik, met zeepgebruik met zoveel kleine dingen maar als je dat allemaal kunt is het erg leuk om samen iets te hebben en terug te kunnen keren naar je vertrouwde.

 3. Mas

  Mij overkwam het afgelopen week nog. Een collega van mij, die ik pas ontmoette, stuurde me een privé-bericht op Facebook. Of ik zin had om eens te komen buurten. Ik vind hem vanaf de eerste blik in zijn ogen al ongelooflijk aantrekkelijk, dus zei ik volmondig, maar terughoudend “Ja”. Hij liet me het pand waar hij werkt zien (hij heeft zijn eigen bedrijf) en we praatten over van alles. Daarna nam hij me mee naar een mooie plek in de omgeving. We dronken een wijntje en ja, het eind was zoek. Opeens lagen we te zoenen in het gras. Het was geweldig, wat een passie… Toch zei ik “Stop”. Hij is getrouwd en ik wil niet dat deze fijne avond hem zou gaan berouwen. Ik ben tevreden met mijn beslissing en hij gaf aan blij te zijn dat ik hem terug floot. Helaas ben ik nogal verliefd geworden. Nu maar proberen de vlinders te sussen…

 4. Chris

  Als jij het lekker vind waarom niet en hij is getrouwd dat weet je dus dat zal niet veranderen en jij doet afstandelijk voor zijncollegaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *