Verliefd op mijn buurman

Ik ben hopeloos verliefd op mijn jongere buurman! Hij is zo lief en laat me weer merken dat ik een vrouw ben! Het probleem is nu dat ik wel getrouwd ben en 2 kinderen heb.
Mijn man is wel lief voor me, maar we hebben een soort broer-zus relatie. Hij ziet me sexueel totaal niet staan, en gaat virtueel vreemd met andere vrouwen op chat sites. Mijn huwelijk is een sleur. Ik heb dit jarenlang weggedrukt en moedwillig geaccepteerd. We hebben het verder samen heel goed en hij is goed voor de kinderen.
Maar nu is de bom gebarsten, ik ga dus ‘vreemd’ met mijn leive buurman. Hij is geweldig! Hij laat me weer een vrouw voelen……Hij zegt dat hij mijn relatie niet stuk wil maken (hij is niet getrouwd), maar zijn gevoel heeft het ook gewonnen van zijn verstand! We hebben het nog geprobeerd om het tegen te houden, maar het is niet gelukt. Zijn er meer vrouwen die dit hebben meegemaakt?

2 Comments

  1. obiwan

    ik heb 5 jaar geleden een dergelijke verliefdheid weggedrukt (na 2 mnd) in vergelijkbare situatie (ik ben de mannelijke persoon dan..)
    mijn vrouw is nu verliefd op een andere en zet het door……had ik destijds mijn verliefdheid door moeten zetten cq verder onderzoeken?
    ik denk nu van wel, maar dit is uiteraard geen advies, iedereen schrijft zijn eigen ‘levensverhaal’

  2. John

    Geef niet hoor dat je vreemd bent geweest met je buurman je komt iets te kort en dan ga je toch op zoek naar jou genot goed van hem om je relatie niet stuk te maken zou zeggen geniet er van zolang er geen verandering is bij je man elke vrouw heeft het nodig om zich vrouw en aantrekkelijk te voelen en gewoon aangeraakt en verwend worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *