Vreemdgaan, dating en erotiek:

Op internet barst het inmiddels van de erotische sites en de sites over vreemdgaan dating. Deze sites zijn vooral gericht op mannen. Zo veel mogelijk mannen inschrijven is het credo en lekker geld verdienen. Aantrekkelijke beelden van vrouwen moeten deze argeloze (en ook een beetje domme) mannen lokken. Of ze ooit een (serieuze) date krijgen is zeer de vraag. Vrouwen die het op zulke sites ‘een keertje (altijd gratis) willen proberen’ krijgen de schrik van hun leven.

Duizenden vrouwen wachten smachtend op u:
Nederland en België zit nog vol met mannen die denken dat vele tienduizenden vrouwen zitten te wachten op een man die zo nu en dan even langskomt om ‘zijn ding te doen’, oftewel gewoon seks wil, maar dan gratis én liefst op het tijdstip dat hém schikt.
Beste mannen ga gewoon naar een prostituee of bel een escort dame. U weet dan (meestal) wat u krijgt voor uw geld. Voor niets gaat de zon op.

Andere sites willen vrouwen lokken met teksten als bijvoorbeeld:
“Trek, zoals veel vrouwen voor je, de stoute schoenen aan en geef jezelf een geheim avontuur cadeau. Een spannende belevenis met iemand die, net als jij, niet uit is op een vaste verhouding, maar die ook in is voor een flirt, een diner bij kaarslicht of de vervulling van je erotische droom.” Etcetera.
Hier wordt ingespeeld op de romantische gevoelens bij vrouwen. Een diner bij kaarslicht, een glas wijn bij de open haard, alsof dat niet kan bij de eigen partner. Ook erg stereotype trouwens en de originaliteit druipt er ook al niet van af.
Meestal kunnen vrouwen gratis inschrijven, al zal dat vaak niet openlijk worden verkondigd om de mannen niet af te schrikken. Immers als vrouwen ‘gratis mogen’ zal het percentage vrouwen wat ‘voor de lol’ inschrijft wel erg groot zijn. Of nog erger, vrouwen die willen weten wie ‘zoiets doet’. Goed voor uw privacy zal dat niet zijn. Niet zo’n leuk vooruitzicht voor die argeloze mannen. Dit afgezien van het feit dat het merendeel van de vrouwen zich op zulke sites niet thuis zal voelen. ‘Gratis aangeboden worden’ moet je maar liggen.

Dating sites voor singles willen hoog scoren:
Ook steeds meer ‘gewone’ dating sites voor singles zoals lexa, e-daten, e-matching (hoger opgeleiden), d-date, etc zorgen ervoor dat ze, hoewel ze zeggen uitsluitend te daten voor singles, bij het zoekwoord ‘vreemdgaan’ hoog scoren op Google (op 18/8/2009). Dat belooft wat voor de serieuze single (of niet)?!

Waarom voelen vrouwen meestal niets voor een bemiddeling vooral gericht op seks?
– Als een vrouw uitsluitend seks wil met een (willekeurige) man kan ze dat zo vaak als ze wil, tenzij ze héél héél erg lelijk is. Het is geen enkel probleem om elke dag een andere man te vinden voor in bed. Ook als ze er geld voor vraagt heeft ze het nog erg druk!
– Een ‘normaal ontwikkelde’ vrouw wil over het algemeen pas vrijen als ze zich prettig voelt bij hem en ze stelt méér eisen dan alléén zijn uiterlijk. Ze wil namelijk een man waar ze minimaal een goed gesprek mee kan voeren. Het ligt een vrouw nu eenmaal niet om een man uit een etalage te kiezen (zoals veel mannen wél doen).
– Een vrouw wil aandacht en waardering voor wie ze ís. Een man die uitsluitend wil vreemdgaan voor de seks (99%), dus vooral interesse heeft voor haar uiterlijk, is voor haar minder interessant.
– Daarom wil ze ook uitgebreide informatie alvorens ze iemand wil ontmoeten, tenminste als ze slim is.
– Belangrijk voor haar is daarnaast de betrouwbaarheid van de date en dus de kwaliteit van de bemiddelaar.

zie ook:

daten via internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *