Vreemdgaan met je jeugdliefde?

ik ben getrouwd met een hele lieve man. Nu ben ik 3 jaar geleden m’n jeugdliefde weer tegen gekomen en het klikte meteen weer.

Hij is ook getrouwd met een leuke vrouw ook hebben we beiden 3 kids. Maar goed toen we elkaar 2 jaar geleden weer hebben ontmoet waren er zeer sterke gevoelens tussen ons en dat hadden we allebei ook door.

Diezelfde avond nog hebben we elkaar gezoent en het voelde gewoon goed. En gezien de afstand van onze woonplaatsen zag ik geen gevaar ik dacht hier na zien we elkaar misschien wel nooit meer. Fout gedacht dus. Een jaar later kwamen we elkaar weer tegen op dezelfde plek. Deze keer is er verder niets gebeurt maar wel nummers uitgewisselt.

Het duurde niet lang of ik had z’n eerste sms al binnen en ze werden steeds stouter. Op een gegeven moment hebben we een afspraak gemaakt en hebben we elkaar gezien en god wat was dat geweldig dit heb ik nooit eerder met iemand gehad zelfs niet met m’n man hoe lullig dat ook klinkt. Daarna hadden we elke dag contact behalve in het weekend. Na de eerste afspraak kwam er een tweede en een derde. Het leek wel een verslaving we voelden ons allebei top en ik was thuis een betere moeder en vrouw omdat ik zo lekker in m’n vel zat door hem.  Maar nu heeft hij vakantie gehad en hebben we dus ook geen contact gehad. Zijn vakantie zit er inmiddels al lang op maar ik had nog steeds niets gehoord , dus besloot ik hem maar een sms te sturen. Een dag later kreeg ik een sms terug dat hij op kantoor zat ivm het slechte weer niet de weg op kon ( hij is vertegenwoordiger) en daarom dus geen contact met me kon zoeken. Ik denk echt ‘ f*ck it’  er is altijd wel een manier maar goed zo denk ik er over.

Ik mis hem gewoon als de hell en voel me nu vaak erg kloten. Ik ben gewoon heel bang voor het feit dat het afgelopen is. En als ik daar aan denk breekt m’n hart.

Ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan dus als iemand tips heeft? L*

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *