Valkuilen: veel voorkomende misleiding bij datingsites voor vreemdgaan, erotiek, second love,

Valkuilen: veel voorkomende misleiding bij datingsites voor vreemdgaan, erotiek, second love

 1. Verreweg de meeste aanmeldingen zijn van mannen, derhalve zijn de sites hierop ingericht:
  1. aantrekkelijke foto’s van vrouwen (erotisch verlangen bij mannen vertroebelt het verstand);
  2. een lage(re) financiële drempel genereert veel (mannelijke) inschrijvers: (mannelijke) bezoekers moeten zo snel mogelijk beslissen (lokkertje), men is al snel een aantal termijnen lid.
 2. In aantrekkelijke advertenties, vaak ook met foto (welke (serieuze) vrouw zou dat doen?), wordt gewag gemaakt van het erotisch verlangen van betreffende vrouw;
  Aantrekkelijke dames en tekst met erotische suggesties zorgen ervoor dat mannen veel eerder gaan deelnemen (zijn hersencellen dalen af). Soms wordt zelfs de plaatsnaam erbij vermeld. Eerst krijg je een welkom met ‘ er zijn xx leuke dames in <plaatsnaam>, waarnaar je direct een aantal vaak mooie foto’s met dames ziet uit die plaats. Wees daar extra alert op.
 3. De reagerende mannen krijgen de indruk dat ze daadwerkelijk daten met een vrouw.
  Helaas is er geen controle mogelijk, iedereen kan via internet mailen. Dat geldt ook voor vrouwen die om commerciële redenen ‘daten’, mannen die zich als vrouwelijke date voor doen. Dat alles om de argeloze mannen zo lang mogelijk te laten deelnemen. 1000 mannen à € 150,00 = €150.000,00.
  Wees daarom ook alert op site die niet werken met een vast maandbedrag maar met z.g. credits. Dat lijkt goedkoop, omdat je alleen betaald voor gebruik. Maar wist u dat bij sommige site het wachten of chatten wel 35 euro kan kosten. Tel uit uw winst.
 4. Negatieve verhalen in kranten over een bepaalde site (via een bevriende, betaalde (?) of argeloze journalist in de sfeer dat zoiets niet kán(?) zorgen voor free publicity: de beste reclame en ook nog gratis.
 5. Mannen kunnen gratis op (door wie geplaatste?) advertenties reageren (‘lokvogel’).
  Hij moet daarna eerst betalen/lid worden alvorens hij verder mag.
 6. Vrouwen die inschrijven krijgen zeer veel reacties, maar tevens vooral van het soort** dat ze niet willen.
  Als een vrouw (daarom) snel uit het bestand wil, gaat dat niet altijd even snel, men wil nog van haar profiteren als ‘lokvogel’.
 7. Ook een hele goeie: positieve recensies schrijven op de vele sites waar zogenaamde (niet controleerbare) succesvolle contacten werden tot stand gebracht.

** 99% mannen die louter en alleen op seks uit zijn (maar dan gratis).
Advies: ga dan gewoon naar een (betrouwbare) prostituée

Zie ook: >>Veel fake op internet