Ga vreemd met mijn ex man

Ik heb nu 3 jaar een nieuwe relatie. We houden van elkaar en denken aan kinderen. In de afgelopen  jaren  heb ik nog regelmatig contact met mijn ex-man. We spreken 1x per maand af in een cafe of hotel, dan delen we ‘het bed’. We hebben nog veel gemeen, een speciale humor die ik bij mijn huidige partner mis. Hij heeft inmiddels een nieuwe relatie, maar wil ons contact niet opgeven. Op de een op andere manier voelt het goed, maar toch weet ik dat ik hier niet verder mee kan. Ik durf alleen geen stappen te nemen, omdat ik dan bang ben het mooie te verliezen.

2 Comments

 1. Nick

  Als ik bovenstaande verhaal lees, lees ik allemaal tegenstrijdigheden; je houdt zoveel van je huidige partner dat jullie samen kinderen willen hebben maar je mist dermate die speciale humor, dat je bij je ex in bed stapt.
  Je wilt beide en je wilt niets verliezen.
  Dit heet, geen keuzes kunnen maken.
  Als jij geen keuze gaat maken, dan zal dat vroeg of laat dit voor jou gaan gebeuren.

  Volgens mij hang je nog half in je oude relatie, die heb je niet afgesloten. sterker nog die hebben jullie beide niet afgesloten. Jullie hebben de huis en boedel gescheiden en wat het vrijen bekend maar ook onbezorgd en leuk maakt.
  Maar wat vindt je huidige partner hiervan? Waarschijnlijk weet hij helemaal niets van de situatie anders had je het niet genoemd: vreemd gaan.
  Het verbaast me dan het meest dat jij je goed voelt onder deze situatie. Je wilt het lekkerste en leukste van beide werelden, kinderen met je nieuwe man en onbezorgde sex met je ex.
  Maar zo werkt het niet in een relatie. In een relatie KIES(!) je voor elkaar met de voors en tegens, Zijn er problemen, loop je ergens tegen aan, dan ga je dit bespreken. Wil het niet meer in de relatie, ben je verliefd op een ander… dan KIES je voor de relatie te beëindigen.

  Als ik jou was zou ik eens heel goed in jezelf gaan kijken van wat je nu echt wilt en of het allemaal nog zo goed voelt. Verder, ga eens bij je zelf ten rade, als je huidige partner dit te weten komt, zou hij zich ook zo goed gaan voelen?

  Wees eerlijk tegen jezelf en ook tegen je huidige partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *