Met mijn minnaar een ander mens geworden

Ik ben al lang getrouwd en we hebben een dochter. Seksueel gezien is ons huwelijk een grote misser, want ik heb door hem nog nooit een orgasme beleefd. Heb er wel eens over gesproken, maar dan klapt hij dicht. Toch wil ik het huwelijk in stand, maar de spanningen die ontstonden brachten het in gevaar en iedereen leed eronder.

Op een dag ontmoette ik een oudere man in het hotel waar ik voor mijn werk logeerde. We raakten in gesprek en ik voelde mij enorm opgewonden in zijn nabijheid; de vonken sprongen er vanaf. We belanden in ieder geval in bed en we zijn de hele nacht intiem geweest. Ik wist niet wat me overkwam, want ik kwam keer op keer door hem klaar wat nog nooit gebeurd was.

Precies een man, hij is 20 jaar ouder, die weet hoe een vrouw seks beleven wil en het eigenlijke vrijen zo lang mogelijk uitstelt totdat ik bijna gek word van verlangen. Ik ben een heel andere vrouw geworden, gelukkig en vrolijker en ook man en dochter merken dat en het komt mijn gezin ten goede. Ik ben ongeveer eens per twee maanden bij mijn minnaar en dat heb ik ook nodig.  Hij begrijpt me ook wel en zegt zelf ook dat ik op een gegeven moment moet afbouwen. We vinden elkaar leuk, maar er is geen liefde in het spel, maar meer een goede vriendschap. Hij vindt ook dat mijn in therapie moet gaan en desnoods een keer naar een andere vrouw moet gaan, maar dan op dezelfde manier als ik. Ik heb eens een goede vriendin in vertrouwen genomen en dat op zich bij zonder. Het bleek dat zij in het verleden ook een minnaar heeft gehad waardoor ze haar zelfvertrouwen als vrouw weer terug heeft gekregen.

Het is me wel duidelijk geworden dat een vrouw niet zomaar vreemd gaat, maar dat in de meeste gevallen de oorzaak bij de man ligt, die zijn vrouw het gevoel geeft een meubelstuk te zijn of iemand waar het  snel mee doet om klaar te komen. Er zijn veel mannen die niet in de gaten hebben dat een vrouw intimiteit anders beleeft dan een vrouw en daardoor kunnen onbedoeld kritieke situaties ontstaan. Ik hou van mijn man en blijf bij hem, zeker nu mijn minnaar mij het gevoel heeft gegeven dat ik als vrouw nog meetel. Wie vindt trouwens niet spannend om nog begeerd te worden? Is toch menselijk? En als je elkaar kent mag alles als je rekening met elkaar houdt, en nu durf ik  me voluit aan  lustgevoelens over te geven. Misschien herkennen andere vrouwen zich in mijn verhaal. Het is niet goed er mee te blijven rondlopen, want dan loop je de kans dat een huwelijk op de klippen loopt.

5 Comments

 1. Kees

  Ik, man 40 jaar getrouwd ontmoette vrouwelijk collegaatje ook meer dan 30 jaar samen met een vriend in een periode waarbij we allebei sexloze partners hadden.
  Na wat mailtjes die steeds heter werden kwam de eerste ontmoeting gevolgd door wat vrijpartijtjes totdat we een prima hotelletje vonden.
  Hier beleven we nu ongeveer 1 keer per maand heerlijke langzaam opbouwend sex waarbij we geweldige dingen beleven.

  Ik heb geen totaal geen schuldgevoel en ben blij dat ik mijn vriendin heerlijk kan verwennen en weet dat zij er wel van geniet

  • layla

   Ik ben een moslima vrouw die relatie heeft met een christelijke man. We waren getrouwd in de naam van elah.
   4 jaar lang samen was ik ongelukkig met hem, omdat hij elke maand iets nieuws had bv weer foto’s van vrouwen op de site gezocht, naakt foto’s van zich zelf gemaakt. enz enz.
   Ik kwam 2015 dit jaar dat hij al 7 maanden relatie had met een andere.
   Hij zegt dat een vlucht was, en hij kon niet meer terug want de andere dreigde hem van als JIJ weg gaat dan ga ik je huidige partner bellen. Dus zo is hij mee gegaan.
   Ik weet het niet wat ik hier mee moet doen? Ik heb een soort gevochten met mijn familie totdat ik met hem kon zijn.
   Uitmaken is in mijn geval zo moeilijk want ik ben nog zo verbonden met familie, religie , waarden en normen en mensen om me heen.
   Het is wel ook heel gek dat ik nog steeds van hem hou.
   Ik zeg tegen hem toen jij met die vrouw was, wat dacht jij over mij?
   Hij zegt gewoon dat ik van je hield en dat jij mijn vrouw was.
   En ze was los van alles.
   Hij heeft ook tegelijkertijd veel gelogen voor haar. Bv dat hij voor haar gaat en dat hij al 6 maanden vrijgezel was.
   En nu gaat hij naar een psycholoog en wilt dat we weer bij elkaar komen.

   Is er iemand die zo iets heeft meegemaakt ?
   Kan iemand mijn een advies geven?

   Alvast bedankt voor het lezen.

  • Heel bekend wat ik hier lees.
   Heel veel vrouwen kiezen er voor om bij hun man te blijven, immers een bovenste beste brave kerel, maar omdat er in bed geen vuurwerk (meer?) is en vrouwen toch een sterke behoefte hebben aan intimiteit en aandacht, komen ze daarvoor bij mij terecht.
   Zo “behandel” ik sommige dames al bijna 10 jaar en hou zo, indirect, heel wat huwelijken in stand!

   • funzoeker

    Als mijn vrouw hierdoor gelukkiger zou worden, zou ik hier niets mee inzitten. Graag zelfs. Ik zou het haar zelfs gunnen om eens omgeremd uit de bol te kunnen gaan. Maar hoe krijg ik haar over de brug om zoiets uit te proberen?

 2. Privé

  @funbezoeker: praten helpt! Of een second love accountje samen met haar openen, spannend! Heb ik ook gedaan, althans : mijn man, en ik ben er nog steeds heeeel blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *